aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπέκλεισε μόνος του την Φενέρ ο Αζμούν!

Απέκλεισε μόνος του την Φενέρ ο Αζμούν!

Ολική ανατροπή για την Ζενίτ, που πέρασε στους «16» του Europa League. Η ομάδα του Σέμακ ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο παιχνίδι και χάρη στη νίκη της με σκορ 3-1 άφησε εκτός της Φενέρμπαχτσε.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Σαρντάρ Αζμούν. Ο 24χρονος Ιρανός έκανε όλη την δουλειά στην επίθεση της ομάδας του (2γκολ, 1 ασίστ). Μόλις στο 4ο λεπτό σέρβιρε στον Οζντόεφ το 1-0 ενώ στο 37ο λεπτό πήρε ο ίδιος σειρά διπλασιάζοντας τα τέρματα της Ζενίτ. Οι Τούρκοι κατάφεραν να απαντήσουν και να πάρουν σκορ πρόκρισης χάρη στο εξαιρετικό σουτ του Τοπάλ (43’) λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο, η Ζενίτ αναγκάστηκε να παίξει φουλ επίθεση και τελικά τα κατάφερε, αφού η άμυνα των παικτών του Γιανάλ πλήρωσε τα λάθη της. Το καθοριστικό γκολ ήρθε στο 76’ και πάλι από τον Αζμούν, ενώ μέχρι το φινάλε οι Ρώσοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλο γκολ όμως δεν ήταν συγκεντρωμένοι στις αντεπιθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ