aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπειλές θανάτου στον Ροντρίγκες

Απειλές θανάτου στον Ροντρίγκες

H μητέρα του Χάμες Ροντρίγκες, Πιλάρ Ρούμπιο, αποκάλυψε ότι ο γιος της δέχεται απειλές θανάτου από φερόμενο μέλος της οργάνωσης “Legión Holk”.

Η Ρούμπιο δημοσίευσε στο twitter της τι έστειλε στον γιο της ο χρήστης @Frekeman, ο οποίος δημιούργησε τον λογαριασμό του τον Οκτώβριο, έχει ως avatar μία φωτογραφία παιδιού, φέρεται να τον χειρίζεται εκτός Μπουένος Άιρες και έχει κάνει μόλις 29 tweets μέχρι στιγμής.

Τα μηνύματα μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν απειλές. “Είμαι στον δρόμο για το σπίτι σου. Είμαι οπλισμένος. Πες αντίο στους αγαπημένους σου”, “Σκουπίδι Χάμες, εθνική ντροπή”, “θες να με δεις πώς θα σε κάνω να βρεις νεκρό τον Χάμες;”, είναι μερικά από τα tweets του @Frekeman. Σε ένα εξ αυτών, μάλιστα, υπάρχει και μία φωτογραφία με ένα πιστόλι Flintlock, αρκετές σφαίρες και δύο καραμπίνες σε μία κάσα, με το μήνυμα “Χάμες Ροντρίγκες, η ‘Legión Holk’ σε παρακολουθεί”.

Η ομάδα “Legión Holk” παρακολουθείται στενά από το FBI, αφού φέρεται να χρησιμοποιεί λογαριασμούς social media για να απειλούν με βία και να εκβιάζουν άλλους χρήστες. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο @Frekeman είναι όντως μέλος της ομάδας ή κάποιος μεμονωμένος χρήστης.

“Τι γίνεται με αυτούς τους ανθρώπους; Είναι τρελοί; Μου έστειλαν άμεσο μήνυμα όπου έλεγαν ότι θα ήταν καλύτερα να τον δω νεκρό”, έγραψε η Ρούμπιο στο προφίλ της στο twitter το οποίο είναι “κλειδωμένο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ