aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπειλεί την εθνική Γερμανίας λόγω Νόιερ η Μπάγερν

Απειλεί την εθνική Γερμανίας λόγω Νόιερ η Μπάγερν

Πέρα από τα προβλήματα σταθερότητας που έχει η εθνική Γερμανίας, τους τελευταίους μήνες έχει ενταθεί περισσότερο από ποτέ η συζήτηση για το αν θα πρέπει να γίνει αλλαγή σκυτάλης στη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Από τη μία ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν έχει παραπονεθεί για το γεγονός ότι δεν του δίνεται η ευκαιρία παρά τη σταθερά καλή παρουσία που έχει στην Μπαρτσελόνα και από την άλλη υπάρχει η άποψη ότι η προσωπικότητα του Μάνουελ Νόιερ είναι τέτοια που δεν είναι εύκολο να βγει εκτός ενδεκάδας, παρά το γεγονός ότι δεν είναι στη φόρμα των προηγούμενων ετών λόγω τραυματισμών που έχει περάσει.

Υπέρμαχος του τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου είναι ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Ούλι Χένες και μάλιστα σύμφωνα με την αθλητική έκδοση της Bild, είναι αποφασισμένος να τραβήξει το θέμα στα άκρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η απάντηση που έδωσε σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε είναι ότι τότε δεν θα αφήνει τους παίκτες της Μπάγερν να ενσωματώνονται στις υποχρεώσεις της εθνικής Γερμανίας.

Πλέον, έχει ενδιαφέρον τι θα απαντήσει μέσω των επιλογών ο Γιόακιμ Λεβ, που είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος για αγωνιστικές αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ