aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπείχε ο Ζούνιορ, πρόβλημα για Σιέλη, Γεωργιάδη και Σόουζα

Απείχε ο Ζούνιορ, πρόβλημα για Σιέλη, Γεωργιάδη και Σόουζα

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (15/11) προπόνηση της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν είχε στη διάθεση του τους διεθνείς με το Πράσινο Ακρωτήρι Παπάγκο και Σοάρες, όπως επίσης και τον Λαφράνς που συμμετείχε στους αγώνες της Αϊτής. Οι τρεις πιο πάνω επιστρέφουν αύριο και εάν όλα παν καλά θα είναι κανονικά στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Απ’ εκεί και πέρα ο Ντόσα Ζούνιορ που τραυματίστηκε με την Εθνική Κύπρου δεν προπονήθηκε καθόλου και ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Ο διεθνής αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο και θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι του Σαββάτου. Πρόβλημα στους προσαγωγούς κουβαλούσε από τον αγώνα της Εθνικής Κύπρου και ο Βαλεντίνος Σιέλης ο οποίος δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά αποχώρησε από την προπόνηση.

Σήμερα το απόγευμα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις οι οποίες θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος. Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αντιμετωπίζει και ο Γιώργος Γεωργιάδης. Τέλος, πρόβλημα με αιμάτωμα στον αστράγαλο αντιμετωπίζει και ο Λούκας Σόουζα από κτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ στη Λάρνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ