aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπέδωσε καθυστέρηση για προπόνηση σε απαγωγή από εξωγήινους!

Απέδωσε καθυστέρηση για προπόνηση σε απαγωγή από εξωγήινους!

Αν είσαι ποδοσφαιριστής και έχεις παίξει έστω και σε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα σου έχει συμβεί σίγουρα. Να καθυστερήσεις σε μία προπόνηση και να σκαρφιστείς την πιο απίθανη δικαιολογία και να αποδώσεις την αργοπορία σου σε αυτή. Ωστόσο, η ιστορία που θα διαβάσετε ξεπερνάει κάθε προηγούμενη δικαιολογία.

Ειδικότερα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γκιγιέρμο Μαρτίνο ισχυρίστηκε κάποτε ότι άργησε στην προπόνηση διότι εξωγήινοι του πήραν τη ψυχή. Ο Μαρίνο ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νιουελς Ολντ Μπόις και πραγματοποίησε 2 σύντομες θητείες στην Μπόκα Τζούνιορς. Τη μεγαλύτερη αγωνιστική του επιτυχία τη γεύτηκε στα γήπεδα της Χιλής. Ως μέλος της ομάδας που προπονούσε τότε ο Χόρχε Σαμπάολι, την Γιουνιβερσιντνατ ντε Τσίλε. Με αυτήν κατέκτησε στο ξεκίνημα της προηγούμενης δεκαετίας 3 τίτλους καθώς και το Κόπα Σουνταμερικάνα το 2011. Στην ίδια ομάδα έπαιζε με τον σταρ της Λεβερκούζεν Τσαρλς Αράνγκιζ και τον Χιλιανό διεθνή, Εντουάρντο Βάργκας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον συμπαίκτη του, Γκουστάβο Λορεντσέτι, μία μέρα ο Μαρίνο άργησε στην προπόνηση. Όταν τελικά έφτασε αργοπορημένος εξήγησε στους συμπαίκτες του ότι τον απήγαγαν εξωγήινοι. Ο Λορεντσέτι μιλώντας στο Lado B, δήλωσε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τον πίστεψαν. «O Γκιγιέρμο είπε ότι άργησε να έρθει σε μία προπόνηση διότι τον απήγαγαν εξωηγήινοι. Μας έδωσε ολόκληρη την εξήγηση σχετικά με το τι ένιωσε και τα υπόλοιπα. Υπάρχουν περιπτώσεις που οι παίκτες έρχονται μετά από 2 μέρες και επιστρέφουν αποδίδοντας την απουσία τους στην απαγωγή από εξωγήινους. Αλλά ο Γκίγιε δεν είναι τέτοιου είδους παίκτης. Είναι τίμιος. Όλοι τον ξέρουν. Άρχισε να μας εξηγεί ότι ξαφνικά χάθηκε και απήχθη από εξωγήινους. Εξήγησε ότι του πήραν τη ψυχή, την ανέλυσαν και στο ταξίδι τον πρόσεχαν. Κάτι τέτοιο είπε. Ειλικρινά πιστεύω στους εξωγήινους. Είχε μία σπουδαία εξήγηση και τον πιστέψαμε όλοι. Πρέπει να τον καλέσουν τα κανάλια για την πει καλύτερα ο ίδιος την ιστορία. Δε γνωρίζω αν είπε την ίδια ιστορία στο Σαμπάολι. Πρέπει να είχαν μία κουβέντα μετά. Αλλά γνωρίζοντας τον, εγώ τον πιστεύω. Τι να πεις; Αυτό αξίζει την προσοχή του Discovery Chanell».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ