aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπέχουν από το ντέρμπι οι οργανωμένοι του Απόλλωνα (οριστικό)

Απέχουν από το ντέρμπι οι οργανωμένοι του Απόλλωνα (οριστικό)

Την αποχή τους από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα» ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα μέσω ανάρτησης τους στο Facebook, λόγω του μέτρου της ταυτοποίησης φιλάθλων.

Η ανάρτηση των οργανωμένων:

«Αδέρφια Απολλωνίστες,

Για αρχή ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982, ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε κάθε Απολλωνίστα αδερφό κι ένα 2017 γεμάτο τίτλους και διακρίσεις για όλα τα αθλήματα του Θρύλου!

Δυστυχώς η χρονιά δεν ξεκινάει καλά αφού με το καλημέρα βρισκόμαστε αντιμέτωποι για ακόμη μια φορά με την “νέα τάξη πραγμάτων” και τα επακόλουθα του τρομονόμου που ετσιθελικά μας επέβαλαν. Δεν θα σταματήσουμε να επιμένουμε και να υποστηρίζουμε φανατικά πως το μέτρο αυτό καταπατά πολλά θεμελιώδη δικαιώματα γι’ αυτό και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αποδεκτό!

Είναι ξεκάθαρο ότι η σημαντικά μειωμένη προσέλευση στα γήπεδα είναι αντίκτυπο της απαξίωσης του ίδιου του θεσμού από τους φιλάθλους και σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται στα μειωμένα, αν μπορεί κανείς να τα χαρακτηρίσει έτσι, μέτρα ασφαλείας τα οποία λαμβάνονται από τις ομάδες και τα στάδια.

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων προχωρήσαμε σε μια διαφορετική προσέγγιση αποστέλλοντας επιστολή προς την Διοίκηση της ΑΕΚ την οποία επισυνάπτουμε, δυστυχώς όμως δεν υπήρξε καμία επίσημη απάντηση/ενημέρωση. Ως εκ τούτου η απόφαση μας για αποχή από τον συγκεκριμένο αυριανό αγώνα είναι τελεσίδικη.

Καλούμε όλα τ’ αλάνια στους Συνδέσμους για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα, στήνοντας την δική μας εξέδρα, τραγουδώντας για τον Θεό μας με την ίδια ένταση και πάθος λες και είμαστε εκεί!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ