aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπαρτία μετά από καιρό

Απαρτία μετά από καιρό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Απαρτία μετά από αρκετές μέρες σημειώθηκε χθες στην ΑΕΚ, καθώς επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς. Οι Μαλόκου (φωτό) Τρισκόφσκι και Παναγίδης ήταν οι τελευταίοι που έπιασαν δουλειά, επιστρέφοντας από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις τεχνικής και δίτερμα. Η τεχνική ηγεσία για σήμερα έχει δώσει ρεπό στους παίκτες, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο το πρωί, για να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Ερμή στο ΓΣΖ.

Η προπώληση για την αναμέτρηση με τους μαυροκόκκινους άρχισε χθες. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από τον Ερμή στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την ανατολική εξέδρα και θα πρέπει να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στους χώρους στάθμευσης πίσω από τη συγκεκριμένη εξέδρα.

Είναι άγνωστο πόσοι θα είναι οι φίλοι της ΑΕΚ που θα βρεθούν στο ΓΣΖ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, όμως εκτιμάται ότι περίπου 1.000 θα στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για να έρθει το δεύτερο τρίποντο σε ισάριθμα παιχνίδια. Το γεγονός ότι ο αγώνας ορίστηκε καθημερινή, είναι κάτι που αναμένεται να αποτρέψει αρκετούς από το να βρεθούν στο ΓΣΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ