aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Απαράδεκτο να πετάει ο Κριστιάνο το περιβραχιόνιο»

«Απαράδεκτο να πετάει ο Κριστιάνο το περιβραχιόνιο»

Ο μη καταλογισμός γκολ υπέρ της Πορτογαλίας από τον Ντάνι Μέκελι σε προσπάθεια του Κριστάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις του αγώνα απέναντι στη Σερβία έχει γίνει μεγάλο θέμα σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, καθώς η διαιτητική απόφαση είναι καταφανώς λανθασμένη. Ταυτόχρονα στέρησε από την Πορτογαλία τους βαθμούς της νίκης, αφού η αναμέτρηση με τους Σέρβους έληξε με σκορ 2-2.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος πρώην διεθνής Φερνάντο Μέιρα σχολίασε με αρνητικό τρόπο την αντίδραση του Ρονάλντο έπειτα το λάθος του Μέκελι. Ο αρχηγός των Ιβήρων ξεκίνησε να φέυγει από τον αγωνιστικό χώρο πριν το σφύριγμα της λήξης, ενώ στη συνέχεια πέταξε κάτω το περιβραχιόνιό του.

Ο παλαίμαχος αμυντικός δήλωσε στην «Redord»: «Το γκολ είναι καθαρό, αλλά ο Κριστιάνο δεν μπορεί να πετάει στο έδαφος το περιβραχιόνιο. Δεν είναι αποδεκτό για τον αρχηγό της εθνικής. Δεν μπορεί να πηγαίνει στα αποδυτήρια ενώ συνεχίζεται το ματς. Καταλαβαίνω την απογοήτευσή του, αλλά πρέπει να δίνει το παράδειγμα. Κι αυτή τη νύχτα δεν το έδωσε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ