aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπάντηση στη δύναμη, η δύναμη

Απάντηση στη δύναμη, η δύναμη

Ο Ρομπέρζ στη δεύτερή του σεζόν στον Απόλλωνα δείχνει σταθερότητα και έχουν να λένε τα καλύτερα για τις εμφανίσεις του. Ο Γάλλος έχει άνεση στο παιχνίδι του, μπορεί και κατευθύνει τους συμπαίκτες του και γενικά εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο Ρομπέρζ, που πέρασε και από τη Σάντερλαντ, ξέρει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες των βρεττανικών γηπέδων. Και το έχει τονίσει στους συμπαίκτες του πως στη δύναμη των Σκωτσέζων πρέπει να απαντήσουν με δύναμη. Αν καταφέρουν να ανακόψουν τη δύναμη και σκληράδα των αντιπάλων τους, θα έχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Ο Σαντάνα αποχώρησε με ενοχλήσεις στον επαναληπτικό με τη Ζάρια, όμως δεν είναι κάτι σοβαρό και ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως θα δώσει το «παρών» του στον αγώνα της Πέμπτης. Αν κάτι δεν πάει καλά, είναι έτοιμος και ο Βασιλείου που είχε πάρει τη θέση του Σαντάνα στο Κισινάου. Στην άλλη πλευρά στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σωφρόνης Αυγουστή ίσως επαναφέρει τον Πέδρο και ξεκινήσει με τον Ζελάγια από την αρχή. Η άμυνα πάντως φαίνεται πως έχει δέσει και ο Γιούστε, που κλήθηκε να καλύψει την αποχώρηση του Βινίσιους, πάει πολύ καλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ