aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπάντηση Στεργίδη σε Χαμπουλλά με αιχμές: «Τα υπονοούμενα για το πρόσωπο μου τον προσβάλλουν»

Απάντηση Στεργίδη σε Χαμπουλλά με αιχμές: «Τα υπονοούμενα για το πρόσωπο μου τον προσβάλλουν»

Ως προς το σχόλιο του περί… αυτόματου πιλότου τοποθετήθηκε σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Μιχαλάκης Στεργίδης. Διευκρίνισε δε ότι το σχόλιο του ήταν προέκταση της αναφοράς του για το αν θα ανανεωθεί ή όχι το συμβόλαιο του Τιμούρ. Τόνισε ότι απολογείται σε περίπτωση που δεν έγινε κατανοητός ή δεν το διατύπωσε σωστά, ενώ άφησε και αιχμές προς τον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Ευγένιο Χαμπουλλά.

Εδώ το αρχικό σχόλιο του Μιχαλάκη Στεργίδη: «Στον αυτόματο πιλότο η Ανόρθωση. Να καλέσουν αύριο τον Τιμούρ!»

Η ανακοίνωση – απάντηση της Ανόρθωσης: «Η διαφύλαξη της ενότητας είναι έννοια αφηρημένη που συστέλλεται και διαστέλλεται κατά το πως τους βολεύει»

Η ανάρτηση του Μιχαλάκη Στεργίδη:

Θέλω να διευκρινίσω ότι το σχόλιο μου για “στον αυτόματο πιλότο” (η απόφαση) ήταν προέκταση της αναφοράς μου για τον αν θα ανανεωθεί η όχι το συμβόλαιο του Τ.ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ που για αυτο είναι καθόλα ευθύνη και δικαίωμα του Δ.Συμβουλιου. Δεν ήταν πρόθεση να θίξω την αξιοπρέπεια κανενός όπως δεν δέχομαι κάτι ανάλογο για εμένα.
Γνωρίζοντας όμως λεπτομέρειες αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε το Δ.Σ για το θέμα αυτό επικαλέσθηκα (μεταφορικά) τον “αυτόματο πιλότο ” να δώσει λύση που κατά τεκμήριο είναι σωστός και ασφαλής. Αν δεν έγινα κατανοητός η δεν το διατύπωσα ορθά απολογούμαι. Το ίδιο ισχύει και για τα υπολυπα μέλη του Δ.Σ που κάποιων δεν ξέρουμε το όνομα και για κανένα τα καθήκοντά του. Και σε αυτούς εκφράζω την λύπη μου αν τους έθιξε το σχόλιο μου. Σαν επίλογο θα έλεγα στον πρόεδρο αλλά και φίλο μου Ευγένιο Χαμπουλλά οτι τα υπονοούμενα για το πρόσωπο μου τον προσβάλλουν παρά να με αγγιζουν.

ΔΕΝ θα δωσω συνέχεια στην αντιπαράθεση ευχόμενος επιτυχία στο έργο του που θα είναι και δική μου χαρά.

Υ.Σ Θα του έλεγα και οχι μόνον του ίδιου να ακούσει ολόκληρη την φωνητική μου συνέντευξη στο SPORT FM και θα….

Μ.Στεργιδης. Μέλος Σωματείου Ανόρθωση, πρώην μέλος Δ.Σ Ανόρθωση, Μέτοχος στην εταιρεία Ανόρθωση ποδόσφαιρο, κ,λ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ