aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπάντηση σε Κίρζη: «Εμείς οι βλάκες θέλουμε να μάθουμε πώς χάθηκε το πρωτάθλημα»

Απάντηση σε Κίρζη: «Εμείς οι βλάκες θέλουμε να μάθουμε πώς χάθηκε το πρωτάθλημα»

Μακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα στην οποία καταθέτουν την άποψη πως θα μπορούσε η ομάδα τους να επωμιστεί  τα έξοδα για αναβάθμιση του φωτισμού στο Τσίρειο ώστε να μπορεί να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια στη φυσική της έδρα.

Παράλληλα ζητούν από τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Νίκο Κίρζη να πει δημόσια τους λόγους που χάθηκε το πρωτάθλημα πέρυσι, ενώ γι’ άλλη μια φορά εξαπολύουν πυρά κατά του πρόεδρου του ΚΟΑ, Κλεάνθη Γεωργιάδη για την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«ΜΑΓΚΕΣ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,
Η ομάδα μας δείχνει οτι έχει πλέον ανεβεί επίπεδα και για δέυτερη συνεχόμενη χρονιά είναι στους ομίλους! Ευχαριστούμε τους παίχτες και τον προπονητή που έκαναν το καθήκον τους και στάθηκαν αντάξιοι σε μιά πολύ μεγάλη ομάδα σαν την Βασιλεία !

Η ομάδα μεγαλώνει,ο κόσμος γίνεται πιό περήφανος! Προς λύπηση για κάποιους ακόμη μια χρονιά θα ταξιδέψουμε και η ευρώπη θα παραμιλήσει ΞΑΝΑ γιατί εκεί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Μια εβδομάδα μετά την πρόκριση, τα γεγονότα τρέχουν, γι αυτό και κρίναμε αναγκαίο να σχολιάσουμε αλλά και να τοποθετηθούμε ξανά όσον αφορά συγκεκριμένα θέματα που χρήζουν άμεσης σημασίας.

Αναφορικά με τις δηλώσεις για το Τσίρειο, δηλώνουμε την πλήρη διαφωνία μας με την θέση του επίσημου ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Πρώτον και για να είμαστε δίκαιοι, ούτε ο Άρης αλλά ούτε και η ΑΕΛ έχουν υποχρέωση να φτιάξουν το Τσίρειο για να φιλοξενεί ευρωπαϊκούς αγώνες. Υποχρέωση έχει ο ΓΣΟ και η ομάδα μας στην προκειμένη περίπτωση.

Δεύτερον, το μηδαμινό ποσό που χρειάζεται θα μπορούσε άνετα να το επωμιστεί η ομάδα ακόμα και ο κόσμος της αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν απαντά στο ερώτημά μας, που είναι το εκατομμύριο και κάτι ψιλά που προβλέπεται από τον ΚΟΑ;; Όπως είπαμε στην προηγούμενη ανακοίνωση, δεν ανεχόμαστε κόντρες και γινάτια με τον ΓΣΟ για ένα τέτοιο ζήτημα. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΕΧΤΕΣ!

Επίσης, απαραίτητη σχολιασμού είναι και η δήλωση του προέδρου της ομάδας μας πως ‘όλοι ξέρουμε πως χάθηκε το πρωτάθλημα”. Εμείς, όντας αφελείς βλάκες, ζητάμε να μας πει κάποιος ξεκάθαρα πως χάθηκε αφού εμείς δεν μάθαμε ΠΟΤΕ !

Όσον αφορά την δήλωση ‘Δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα στο Κυπριακό πρωτάθλημα, πολλές φορές σιχαίνομαι κάποια πράγματα αλλά είμαι εκεί γιατί αγαπώ την ομάδα’, έχουμε ΧΡΕΟΣ να παρέμβουμε. Κύριοι της διοίκησης, έχετε συνεχή υποχρέωση να ξεμπροστιάζετε οποιονδήποτε πολεμά τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ. Επίσης οφείλετε να καταθέτετε ενώπιον του κόσμου και της δικαιοσύνης(;;) οσες βρωμίες γνωρίζετε ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ !!
Και μείς αγαπάμε την ομάδα μας,και μεις βλέπουμε καθημερινά τι γίνεται αλλα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να αντιδράσουμε και να πολεμήσουμε γι αυτό που αγαπάμε,ΔΕΝ μένουμε με τα χέρια σταυρωμένα και με το “θεός βοηθός” !

Αρνούμαστε να υποταχτούμε και να αφήσουμε γραβατωμένους τρομοκράτες να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο. Το ίδιο οφείλετε και εσείς σαν διοίκηση. Οι προέδροι θα μπορούσατε να κάνετε πολλά, και αν θέλετε να σας τα πούμε εμείς, τότε ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ !

Ευθύνεστε εξ αρχης κύριοι, αφού ΑΝ κάνατε το ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ, μαζί κι οι υπόλοιπες διοικήσεις, τότε αυτό το νομικό έκτρωμα δεν θα βρισκόταν καν ενώπιον μας.Όχι μόνο δεν το κάνατε, αλλά φροντίσατε να κάνετε και τη συμβολική κάρτα σας, παροτρίνοντας μάλιστα τον κόσμο να κάνει κι αυτός. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που δηλώνετε έμμεσα ότι διαφωνείτε με το μέτρο! Πέστε μας όλες οι κυπριακές ομάδες, αφού εσείς ουσιαστικά αποτελείτε την κοπ, γιατί δεν καταψηφίσατε αυτό το γελοίο μέτρο όπως κάνετε και με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα; Εχόντων των πραγμάτων, οι διοικήσεις έχουν εξίσου τις ανάλογες ευθύνες με τον κοα, την κοπ, την βουλή και ούτω καθεξής !

Παρά να δώσετε 3 ευρώ για έκδοση της κάρτας προτιμήστε να δώσετε 5-10 ευρω για ανακατασκευή σχολείων,νοσοκομείων και οτι άλλο χρειαζόμαστε άμεσα για περίθαλψη αρρώστων γιατί η κοινωνία μας πλήττει την ίδια στιγμή που ΗΔΗ τσεπώνοντε εκατομμύρια ευρώ απο το συστημα τους !

Επίσης, θα θέλαμε να θέσουμε και ένα ερώτημα στον κοα αλλά και οποιονδήποτε αφορά.
Είναι νόμος περασμένος από την βουλή και δεν αλλάζει ή μήπως αλλάζει ανάλογα με το συμφέρον και την περίσταση;;; Το κερδοφόρο τουρνουά καλαθόσφαιρας με τεράστιες ευρωπαϊκές ομάδες εξαιρείται των ‘νόμων’ και δεν τίθενται ‘τεχνικά θέματα’ με την εξαίρεση του;;

Το ψάρι βρωμέι που την κκελλέ κύριοι… Ακόμα, όσο αφορά τα νέα γελοία σχόλια του κλεάνθη, ας του πει κάποιος πως δεν γουστάρουμε να πηγαίνουμε στην τράπεζα τις Κυριακές. Λέμε ΟΧΙ στην ‘κολονοσκόπηση’ σας, δεν θα πάρουμε.

ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΜΙΝΙΑ!!

Όσοι έχουν την εντύπωση ότι διοικούν τραπεζικά ιδρύματα ας αλλάξουν επάγγελμα και πόστο.Σχετικά με το όσα ακούγονται και αφορούν το κάπνισμα στους αθλητικούς χώρους, θα αρκεστούμε στο να ξεμπροστιάσουμε τις τεχνικές παραπλάνησης που εφαρμόζονται με σκοπό να μετατοπίσουν την προσοχή από τα όσα διαδραματίζονται στο κυπριακό κουκλοθέατρο… Φτιάξτε τα απαραίτητα κι αφήστε τις μπούρδες. Όταν δεν μπορείτε να βάλετε 400 άτομα σε νεκρά γήπεδα με το περιβόητο σύστημά σας και παιχνίδια διακόπτονται γιατί έπεσε το ρεύμα, τα υπόλοιπα ‘εν μουσκουρούθκια’.

Μας κάνετε ρεζίλι ανα το παγκόσμιο ρε ξεφτίλες!!

Όσο για σένα Κ….η γελοίε, ΕΝΑ πράγμα θέλουμε να ξέρεις..Στη ΛΕΜΕΣΟ δεν είσαι ευπρόσδεκτος!Να είσαι σίγουρος πως θα μας βρεις ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

Τέλος καλούμε τον κόσμο μας όπως ενημερώνεται πρωτίστως από τις σελίδες του συνδέσμου αφού τα πλείστα ΜΜΕ δείχνουν ανάξια αντικειμενικότητας, κόβοντας προπαγανδιστικά και επιλεκτικά όσα κομμάτια τους συμφέρει από τις ανακοινώσεις μας ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙ.

Κάποιες σελίδες μάλιστα προσπαθούν να επιβάλουν στο κοινό πως ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. πολεμά στεγνά την διοίκηση! Φαίνεται ακουστά έχουν κάποιοι τον ελεύθερο λόγο και την έκφραση !

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
ΖΗΤΩ Ο ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ 1982
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ