aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπάντησε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάν. Γιουνάιτεντ ο Ιμπραΐμοβιτς

Απάντησε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάν. Γιουνάιτεντ ο Ιμπραΐμοβιτς

Δεν άφησε ασχολίαστες τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ευρώπη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, φορώντας τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων που επιθυμούν να τον φέρουν πίσω. Ανάμεσά τους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φημολογείται πως θέλει να τον φέρει στο «Όλντ Τράφορντ», λίγους μόνο μήνες μετά τη δεύτερη αποχώρησή του.

Όπως δήλωσε, όμως, ο Σουηδός επιθετικός στο «Sky Sports» δεν έχει περάσει από το μυαλό του να επιστρέψει στην Ευρώπη.

«Νομίζω πως βρίσκομαι σε μία κατάσταση στην οποία χρειάζεται μια καλή ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την ξεκούραση. Λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχα, της ηλικίας μου αλλά και τις μεγάλης προσπάθειας που κάνω στις προπονήσεις», δήλωσε ο Ζλάταν και, στη συνέχεια, σχολίασε το ενδεχόμενο επιστροφής του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, λέγοντας: «Δεν είναι κάτι το οποίο έχω σκεφτεί, διότι έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα με τους Γκάλαξι και ελπίζουμε να μπούμε στα πλέιοφ. Για οτιδήποτε άλλο δεν έχω κάτι να πω, αφού δεν το έχω σκεφτεί», ήταν τα λόγια του 37χρονου επιθετικού. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ