aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπάντησε με υπονοούμενα για το θέμα Μασιά η Ανόρθωση

Απάντησε με υπονοούμενα για το θέμα Μασιά η Ανόρθωση

Κάθε πιθανότητα πρόσληψης του Δημήτρη Μασιά στο πόστο του τεχνικού διευθυντή απέκλεισε η διοίκηση της Ανόρθωσης, δια στόματος του Αναπληρωτή πρόεδρου, Δρ. Κυριάκου Γιάγκου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM (95.0) o κ. Γιάγκου ξεκαθάρισε ότι η ομάδα της Αμμοχώστου δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αυτό το μοντέλο λειτουργίας, σημειώνοντας πως το όλο θέμα προέκυψε στη σφαίρα δημοσιογραφικών πληροφοριών και επιθυμιών.

Δείτε τι έγραψε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy από το μεσημέρι της Δευτέρας: Ανόρθωση: «Ανέκδοτο η πρόταση σε Μασιά»

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αυτό το θέμα δεν μας έχει απασχολήσει άρα είναι ένα θέμα το οποίο δεν υπάρχει. Η Ανόρθωση έχει θέματα να λύσει, δεν χρειάζεται να δημιουργούμε κι άλλα. Η Ανόρθωση δουλεύει με ένα συγκεκριμένο μοντέλο, δεν έχει αλλάξει κάτι. Όλα τα άλλα μπορεί να είναι στη σφαίρα δημοσιογραφικών πληροφοριών και επιθυμιών. Σε κάθε περίπτωση όμως τίποτα δεν ευσταθεί. Δεν αντιλέγω ότι η οικογένεια του Δημήτρη Μασιά έχει ανορθωσιάτικές καταβολές, όμως τουλάχιστον με την παρούσα διοίκηση δεν υπάρχει θέμα συζήτησης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ