aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπάντησε με το ίδιο νόμισμα ο Ολυμπιακός, όλα θα κριθούν την Κυριακή!

Απάντησε με το ίδιο νόμισμα ο Ολυμπιακός, όλα θα κριθούν την Κυριακή!

Οι παθιασμένοι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν εμφατικά στην αντεπίθεση που επιχείρησε ο Παναθηναϊκός και επικρατώντας με το εντυπωσιακό 92-76, ισοφάρισαν τους τελικούς σε 2-2, με την κούπα του πρωταθλητή να κρίνεται την προσεχή Κυριακή (17/6) στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν αφεντικό από νωρίς, προηγούμενη με διψήφιες διαφορές κόντρα στους… υπνωτισμένους πράσινους. Το ρεσιτάλ των Λοτζέσκι-Τζέιμς έβαλε ξανά στο… κόλπο τους φιλοξενούμενους, όμως οι Πειραιώτες «απάντησαν» με… στυλ στο τέταρτο δεκάλεπτο και δεν επέτρεψαν στον αιώνιο αντίπαλό τους να ελπίσει στο διπλό-τίτλου.

Δείτε το Live της αναμέτρησης:

18:53 Καλησπέρα σας, μαζί θα παρακολουθήσουμε τον 4ο τελικό της Basket League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθήναϊκός προηγείται με 2-1 στην σειρά και με πιθανή του νική θα στεφθεί πρωταθλήτης.

Άρχισε το ματς!

Δείτε ΕΔΩ τι συνέβηκε έξω από το γήπεδο.

5′ 10-7 προηγούνται οι γηπεδούχοι. Αρκετά δυνατά μπήκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι φαίνεται αρκετά αποφασισμένος.

10′ 28-19 το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου. Γρήγορο παιχνίδι και επιθετικό παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο

15′ 40-31 Ψηλό σκορ πολλά φάουλ και συνεχόμενες βολές για τις δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.

20′ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: (48-36) Αν και το σκορ είναι ψηλό, το παιχνίδι είναι αρκετά κακό ποιοτικά. Ο Ολυμπιακός είναι φανερά πιο διαβασμένος και πιο παθιασμένος από τον Παναθηναϊκό γι’ αυτό και προηγείται στο σκορ με διψήφια διαφορά. Εκπληκτικοί οι Σπανούλης (11π) και Πρίντεζης (10π – 4ρ) οι οποίοι τραβούν το κουπί για τους ερυθρόλευκους. Από την πλευρά των πρασίνων Γκίστ και Καλάθης έχουν από 10π.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

25′ (56-50) Ο Παναθηναϊκός με γρήγορο ρυθμό και κυρίως τα τρίποντα του Λοτζέσκι παραμένει στην διεκδίκηση του παιχνιδιού.

30′ Βρήκε ρυθμό ο Παναθηναϊκός με Λοτζέσκι και Τζέιμς, αλλά ο Ολυμπιακός είναι αρκετά καλός σήμερα και αντιστέκεται. 71-64 απομένουν δέκα λεπτά.

35′ Εκπληκτικός ο Μακλίν, κάνει ότι θέλει την άμυνα του Παναθηναϊκου, ο Ολυμπιακός προηγείται με 14π (86-72).

40′ ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Μεγάλος νικήτης ο Ολυμπιακός. Σε 5ο παιχνίδι την Κυριακή (19:00) στο ΟΑΚΑ θα κριθεί ο φετινός τίτλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ