aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπαντά ο Αρούς, συνάντηση με Σεβιγιάνο

Απαντά ο Αρούς, συνάντηση με Σεβιγιάνο

Εντός της βδομάδας αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση ο Αριέλ Αρούς, δηλαδή εάν θα αποδεχθεί την πρόταση της Ανόρθωσης για να συνεχίσει και στη νέα αγωνιστική περίοδο να φορά τη φανέλα της ομάδας.

Ο ίδιος ακόμη δεν έχει πάρει οριστική απόφαση, όμως είναι δεδομένο ότι αυτή θα γίνει γνωστή τα επόμενα 24ωρα. Στην Ανόρθωση αισιοδοξούν ότι θα απαντήσει θετικά και θα παραμείνει κάτοικος του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση έγινε μόνο στον Αρούς»

Από εκεί και πέρα, στο θέμα του Ρούβεν Ράγιος αναμένεται πως εντός της βδομάδας θα έρθει στην Κύπρο ξανά ο μάνατζέρ του, Ερνάντεθ Σεβιγιάνο, για να συζητήσει με τη διοίκηση για το οικονομικό σκέλος μιας πιθανής συμφωνίας. Η Ανόρθωση αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση πολύ σύντομα. Το γεγονός ότι αυτό δεν έγινε μέχρι στιγμής δεν σημαίνει ότι έχει αλλάξει κάτι. Ποδοσφαιριστής και διοίκηση θα τα πουν και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ