aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπαγόρευση εισόδου στην Αγγλία για τον Οριέ

Απαγόρευση εισόδου στην Αγγλία για τον Οριέ

Χωρίς τον βασικό δεξιό μπακ θα παραταχθεί η Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Άρσεναλ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, αφού οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα του Σερζ Οριέ.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού είχε αιτηθεί βίζα στις 21 Οκτωβρίου, τρεις ημέρες μετά από την ακροαματική διαδικασία όπου παρουσίασε όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Στις 16 Νοεμβρίου, όμως, το Υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας ακύρωσε τη βίζα, επικαλούμενο την πρόσφατη καταδίκη του παίκτη σε υπόθεση επίθεσης σε αστυνομικό.

Ο διεθνής αμυντικός είχε καταδικαστεί σε δύο μήνες φυλάκιση με αναστολή, για επίθεση σε Γάλλο αστυνομικό, σε έλεγχο αλκοτέστ. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο αστυνομικός, ο Οριέ τον χτύπησε με τον αγκώνα του, κάτι που αρνήθηκε ο παίκτης, ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος έπεσε θύμα βίας.

Ο Οριέ άσκησε έφεση, ωστόσο δεν έχει εκδοθεί ακόμη η απόφαση. Οι άνθρωποι της Παρί είναι εξαγριωμένοι με αυτήν την εξέλιξη και με ανακοίνωσή τους γνωστοποιούν ότι είχαν ενημερώσει τις αγγλικές αρχές για την καταδίκη και την έφεση του παίκτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο σύλλογος ενημερώθηκε για την ακύρωση της βίζας το μεσημέρι της Τρίτης, παρότι εργάζεται «για τουλάχιστον έξι ημέρες ώστε να βρεθεί μία λύση και να καταστεί δυνατό το ταξίδι του παίκτη μας με τους συμπαίκτες του στο Λονδίνο».

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Ουνάι Έμερι καλείται να δώσει το ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της διοργάνωσης, που πιθανότατα θα κρίνει την πρώτη θέση (αμφότερες οι ομάδες έχουν προκριθεί), χωρίς τους Οριέ, Αντριάν Ραμπιό, Χαβιέρ Παστόρε και Λοβίν Κιρζαβά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ