aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπαγόρευση εισόδου και κλείσιμο θύρας η Μπαστιά

Απαγόρευση εισόδου και κλείσιμο θύρας η Μπαστιά

Λίγες μέρες μετά τα θλιβερά επεισόδια στο γήπεδο της Μπαστιά, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί η αναμέτρηση με τη Λιόν, η διοίκηση των Κορσικανών πήρε μια σειρά από μέτρα, προκειμένου να εξαλειφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα στο μέλλον.

Όπως ανακοινώθηκε, κλείνει η ανατολική θύρα από την οποία προκλήθηκαν τα επεισόδια, ενώ αφού γίνει η ταυτοποίηση εκείνων που συμμετείχαν στις συμπλοκές, θα τους απαγορευτεί από εδώ και στο εξής η είσοδος στο “Furiani”.

Η Μπαστιά θα κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ άμεσα θα ξεκινήσουν έργα στη συγκεκριμένη θύρα, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη ασφάλεια στο μέλλον. Υπενθυμίζεται ότι στην προ ημερών αναμέτρηση, ένας οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να χτυπήσει τον Μέμφις Ντεπάι, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ακόμα περισσότεροι, με αποτέλεσμα να προκληθεί γενική σύρραξη.

Μάλιστα, ένας απ’ τους χούλιγκαν των Κορσικανών έριξε γροθιά στο πρόσωπο του δεύτερου τερματοφύλακα της Λιόν, Ματιέ Γκορζελέν. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με σημαντική καθυστέρηση, όμως στο ημίχρονο υπήρξε νέο συμβάν, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον πρώτο τερματοφύλακα της Λιόν, Άντονι Λόπες και έναν οπαδό της Μπαστιά.

Ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα, παρά τις ενστάσεις της Αστυνομίας της Κορσικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ