aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπ’ το ολότελα καλός και ο βαθμός

Απ’ το ολότελα καλός και ο βαθμός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Καλύτερος ο βαθμός από το τίποτε. Ο Απόλλων, έκανε πολύ καλή εμφάνιση μια εβδομάδα προηγουμένως κερδίζοντας τον ΑΠΟΕΛ και μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή, όμως προχθές κάτι του έλειπε. Και στο τέλος πρέπει να είναι ευχαριστημένος που ο νεαρός Πίττας κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα και να αποτρέψει την ήττα.

Δεν είχε τη φρεσκάδα προηγούμενων αγώνων και δεν είχε ούτε το αντίδοτο στην καλή τακτική τού αντιπάλου. «Όταν δεν παίζεις καλά, δεν παίρνεις ούτε αποτέλεσμα…», ανέφερε στο τέλος του προχθεσινού αγώνα ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν κρύφτηκε, άλλωστε είναι και οι ατυχίες και οι μέτριες στιγμές σε ένα πρωτάθλημα. Ωστόσο, τίποτε δεν σταματά σε ένα μόνο ματς. Βαθμούς έχασε και ο ΑΠΟΕΛ, συνεπώς η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου θα συνεχιστεί αμείωτη και όπως δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή κοιτάζουν μπροστά και το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Πριν τον αγώνα αυτό, οι κυανόλευκοι έχουν να αντιμετωπίσουν αύριο την Ανόρθωση στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης του κυπέλλου. Γι’ αυτό και δεν μπορούν να κοιτάξουν πίσω. Οι υποχρεώσεις τρέχουν, τα παιχνίδια είναι όλα ντέρμπι και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να είναι έτοιμοι για όλα. Δεν λησμονεί κανείς, πως ένας σοβαρός λόγος, της προχθεσινής εμφάνισης, ήταν και οι μαζεμένες απουσίες. Γκιέ Γκιέ, Πίεχ, Ρομπέρζ, Μπεντόγια είναι σημαντικές μονάδες και κάθε προπονητής θα τους ήθελε.

«Τώρα αντιληφθήκαμε πως υπάρχουν δυσαναπλήρωτες απουσίες. Όμως κρίνονται οι κόποι στα έξι ματς που απομένουν και θα τα δώσουμε όλα. Προέχει όμως ο αγώνας με την Ανόρθωση και καλούμαστε να αντιδράσουμε. Είμαστε στην τελική ευθεία και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύτιμοι», δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου. 

Χρόνος για δάκρυα δεν υπάρχει και η προσοχή όλων είναι στη συνέχεια. Να ανεβάσουν ρυθμούς και να πεισμώσουν περισσότερο, γιατί μπορεί να επικρατεί απογοήτευση, όμως  τίποτε δεν τέλειωσε, αφού όλα είναι ανοικτά και μάλλον έτσι θα παραμείνουν μέχρι το τέλος. Αυτό που προέχει είναι οι παίκτες κλειδιά, όπως ο Ντα Σίλβα, ο Μαγκλίτσα, ο Κυριάκου, ο Πέδρο, ο Παπουλής να βρουν τα πατήματά τους και να σπρώξουν την ομάδα τους προς τις επιτυχίες.

Ήταν γνωστό πως το πρόγραμμα του Απόλλωνα σε διάστημα μιας εβδομάδας θα ήταν δύσκολο και γεμάτο παγίδες. Ξεκίνησε με ισοπαλία με την ΑΕΛ και έχει αύριο μπροστά του, την Ανόρθωση για το κύπελλο στο Τσίρειο και την Κυριακή θα πάει στη Λάρνακα για τον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ. Εδικά στο παιχνίδι του πρωταθλήματος παίζονται πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ