aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντσελότι – Ρεάλ: «Θα επαναλάβουμε κάτι καλό, πρέπει να μιλήσουμε με τον Ράμος» (vid)

Αντσελότι – Ρεάλ: «Θα επαναλάβουμε κάτι καλό, πρέπει να μιλήσουμε με τον Ράμος» (vid)

Εποχή Κάρλο Αντσελότι, για δεύτερη φορά,, άνοιξε κι επίσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός τεχνικός παρουσιάστηκε στην επιστροφή του στο κλαμπ και δήλωσε πεπεισμένος ότι θα επαναλάβει τις επιτυχίες της πρώτης θητείας του, όποτε και είχε οδηγήσει τη Βασίλισσα στην κατάκτηση του Champions League και του Copa Del Rey.

«Υπόσχομαι τα ίδια και με την πρώτη φορά. Η ιστορία αυτού του συλλόγου σε υποχρεώνει να παίζεις καλά και να προσφέρεις θέαμα.

«Νομίζω ότι θα επαναλάβουμε κάτι καλό. Ξέρω τι σημαίνει να προπονείς τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα το κάνω με πάθος και χαρά. Στόχος πρέπει να είναι πάντα η κατάκτηση της La Liga και του Champions League», δήλωσε κατά την επιστροφή του ο Καρλέτο και προχώρησε στα… σοβαρά, που έχουν να κάνουν με την παραμονή του Σέρχιο Ράμος, ενώ παράλληλα έδειξε να υπολογίζει τον Γκάρεθ Μπέιλ που επιστρέφει μετά τον δανεισμό του και απάντησε… διπλωματικά στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ.

«Σέρχιο Ράμος; Η Ρεάλ θα διαγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή ομάδα. Θα πρέπει να μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες, δεν είχαμε χρόνο μέχρι τώρα.

Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, καταλυτικός για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρω ότι μιλάει με την ομάδα για το μέλλον του, θα πρέπει να μιλήσουμε και μαζί, αλλά πρέπει πρώτα να ενημερωθώ πλήρως για την κατάσταση.

«Παίκτες με ποιότητα όπως ο Μπαπέ σου δίνουν περισσότερες ευκαιρίες να πετύχεις»

«Ο Μπέιλ δεν έπαιξε πολύ στην Premier League, αλλά όταν είχε την ευκαιρία σκόραρε πολλά γκολ. Γενικά σκοράρει πολλά γκολ όταν είναι υγιής και παίζει με σταθερότητα. Πλέον, επιστρέφει σε μας και τον ξέρω πολύ καλά. Αν βρει το κίνητρο, μπορεί να κάνει μια εξαιρετική χρονιά».

«Ξέρω την ομάδα, ξέρω τη δεύτερη ομάδα, ξέρω τους παίκτες που είναι δανεικοί. Θα πρέπει να γίνει μια αξιολόγηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ