aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντσελότι: «Είχαμε υπολογίσει τα πάντα εκτός του διαιτητή»

Αντσελότι: «Είχαμε υπολογίσει τα πάντα εκτός του διαιτητή»

Ο Κάρλο Αντσελότι, όπως και όλη η Μπάγερν, ήταν οργισμένη με κάποιες από τις αποφάσεις του Βίκτορ Κασάι. Οι Βαυαροί θεωρούν ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και το αποτέλεσμα του προημιτελικού με τη Ρεάλ. Χαρακτηριστικά ο Ιταλός, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Είχαμε υπολογίσει τα πάντα εκτός του διαιτητή».

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ανέφερε: «Είχαμε υπολογίσει τα πάντα για το ματς αυτό, εκτός του διαιτητή. Η ομάδα αλλά και ο Νόιερ έπαιξαν πολύ καλά. Δεν παίξαμε χειρότερα από ότι στο Μόναχο εμείς. Ο διαιτητής ήταν χειρότερος εδώ. Είναι δύσκολο να έρχεσαι στην Μαδρίτη και να κερδίζεις την Ρεάλ στην κανονική διάρκεια του αγώνα και να παλεύεις και στην παράταση με παίκτη λιγότερο. Εύχομαι στον Ζιζού και την ομάδα του ό,τι καλύτερο».

Σ’ όλη την συνέντευξη Τύπου ο Αντσελότι μιλούσε στα Ισπανικά. Όταν ρωτήθηκε αν είπε κάτι στον Ούγγρο διαιτητή, απάντησε – με ειρωνικό ύφος – στα Αγγλικά: «Good job» (Καλή δουλειά). Επίσης, μίλησε για χρήση της τεχνολογίας – όπως για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος – και σε άλλες αμφισβητούμενες φάσεις. Τονίζοντας με νόημα, ότι «για τις φάσεις που διαμαρτυρόμαστε, πάντως, δε χρειάζεται η τεχνολογία. Ήταν ξεκάθαρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ