aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντρέ Γκόμες: «Ιδανικότερη επιλογή η Μπαρσελόνα»

Αντρέ Γκόμες: «Ιδανικότερη επιλογή η Μπαρσελόνα»

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Αντρέ Γκόμες. Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε πως έκανε – κατά τον ίδιο – την καλύτερη δυνατή επιλογή, αφήνοντας τη Βαλένθια για την Μπαρτσελόνα και απάντησε αρνητικά σε κάποιον άλλο σύλλογο από εκείνους που τον διεκδικούσαν σθεναρά τη φετινή μεταγραφική περίοδο (όπως πχ η Ρεάλ Μαδριτης και η Τσέλσι).

«Είμαι χαρούμενος που είμαι σε αυτήν την τεράστια ομάδα και ελπίζω να ζήσω μαζί της μεγάλες στιγμές. Πιστεύω πως ήταν η καλύτερη απόφαση. Θέλω να μαθαίνω και να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα βοηθήσω οπουδήποτε χρειαστεί», είπε ο 23χρονος σύμφωνα με την «AS».

«Στόχος είναι να κερδίζουμε τον κάθε διαθέσιμο τίτλο γιατί αυτή είναι η νοοτροπία νικητή της Μπαρτσελόνα. Ελπίζω να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια.»

Η Μπαρτσελόνα θα καταβάλει στη Βαλένθια το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη και ακόμα 20 εκατομμύρια στο μέλλον με τη μορφή των μπόνους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ