aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντωνίου: «Τους δείξαμε βίντεο και τους είπαμε να παίξουν και γι’ αυτούς»

Αντωνίου: «Τους δείξαμε βίντεο και τους είπαμε να παίξουν και γι’ αυτούς»

Χαρούμενοι για απόλυτα ευχαριστημένοι παρουσιάζονται στις τάξεις της ΑΕΛ μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των γαλαζοκιτρίνων, Θεόδωρος Αντωνίου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) αναφέρθηκε στο τρίποντο, στη συνέχεια αλλά και στους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά:

Το αρχικό του σχόλιο: «Είναι γεγονός πως αυτά τα παιχνίδια μπορεί να είναι τρεις βαθμοί, έχουν όμως κάτι παραπάνω και αυτό έχει να κάνει με την αξία του αντιπάλου. Είναι μια αναγνώριση, είναι δύο μεγάλες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Για την απουσία του κόσμου από τέτοιο ντέρμπι: «Είναι γεγονός πως ο κόσμος δεν είναι αυτός που ήταν. Η συζήτηση και τα πειράγματα συμβαίνουν στον ίδιο βαθμό που συνέβαιναν παλιά».

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα και την θέση της ΑΕΛ: «Είναι γεγονός πως η ΑΕΛ έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση γιατί ο αντίπαλος της ήταν ο Απόλλωνας, που είναι ανεβασμένος μετά την εξαιρετική δουλειά του Αυγουστή. Πραγματικά πιστέψτε με, πιστεύαμε πως θα κερδίζαμε γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Αποδείξαμε πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, όμως είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν είμαστε στην βαθμολογική θέση που θέλαμε και αξίζαμε. Έγινε ότι έγινε. Δεν θέλω να λέμε συνέχεια τα ίδια. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, δείξαμε πράγματα και έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά. Υπάρχει δρόμος, να είμαστε σοβαροί και αν έχουμε την ίδια απόδοση με χθες, θα πάμε πάρα πολύ καλά».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να κάνουμε το δικό μας σερί. Δεν υπάρχει εύκολα παιχνίδια και ως προσωπική μου άποψη, δεν βλέπω μεγάλες διαφορές φέτος μεταξύ των ομάδων. Όλες είναι κοντά-κοντά. Ακόμη και κάποιες ομάδες που δεν είναι στα ψηλά, μπορούν να σου δημιουργούν προβλήματα. Για παράδειγμα με τη Δόξα, που έγιναν κάποια πράγματα που δεν τα ξεχνάμε, η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε, ειδικά στο πρώτο μέρος. Χρειάζεται σοβαρότητα. Να χτίσουμε το δικό μας σερί, είναι μακρύ το πρωτάθλημα».

Για το αν κυνηγούν την Ευρώπη: «Είναι ξεκάθαρος ο στόχος της ΑΕΛ. Να είναι μέσα στους πρωταγωνιστές. Είναι σταθερή η πορεία της ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε σε καμία περίπτωση. Θα δώσουμε τη μάχη μας μέχρι τέλους, είμαστε πολύ ενωμένοι. Δοκιμαστήκαμε τις τελευταίες ώρες, όμως βγήκαμε ακόμη πιο δυνατοί».

Για τον κόσμο: «Εκ μέρους της διοίκησης και της ομάδας, ευχαριστούμε τον κόσμο που έδωσε το παρών του στο ντέρμπι. Μετά το παιχνίδι το συζητούσαν οι παίκτες μας. Αντιλαμβανόμαστε τον αγώνα που δίνουν οι οργανωμένοι και είμαστε δίπλα τους. Ο Σοφοκλέους συνεχίζει τις ενέργειες για την κάρτα φιλάθλου. Αυτός ο κόσμος θα μπορούσε να δώσει τεράστια ώθηση στους παίκτες. πριν το παιχνίδι, τους δείξαμε για ποιους θα παίξουν, έχουν δει βίντεο και τους ζητήσαμε να παίξουν και γι’ αυτούς που δεν θα είναι στο γήπεδο».

Το καταληκτικό του σχόλιο: «Κερδίσαμε ένα αντίπαλο που έχει τον απόλυτο σεβασμό μας. Όλοι θα κάνουν από την πλευρά τους ότι πρέπει για να έχουμε ανοδική πορεία. Θα γίνουν και ενέργειες από την διοίκηση, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Έχουμε πολύ καλή επαφή, και λύνουμε τα όποια προβλήματα μπορούν να προκύψουν. Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν το πάθος, όμως προσγειωμένα να δούμε τη συνέχεια. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ