aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντωνίου: «Θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο στην ΑΕΛ ο Ιρένε»

Αντωνίου: «Θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο στην ΑΕΛ ο Ιρένε»

Στον Active Radio (104.7 & 102.5) μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου, ο οποίος αναφέρθηκε περισσότερο στο νέο μετεγγραφικό απόκτημα, τον Νιγηριανό μέσο Φιντέλις Ιρένε.

«Είναι ένας 21χρονος Νιγηριανός μεασοαμυντικός και πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή. Παίκτης που ανήκε στην Πόρτο με την οποία συμφωνήσαμε και τον αναμένουμε σε 2-3 μέρες στην Κύπρο για να τεθεί σε ισχύ το πολυετές συμβόλαιο που θα υπογράψει αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έρχεται με ελευθέρα και επενδύουμε σ’ αυτόν. Είναι νεαρός, αλλά έπαιζε τα τελευταία δύο χρόνια σε αρκετά δύσκολο επίπεδο με πολλές συμμετοχές στη Β’ Κατηγορία Πορτογαλίας κατακτώντας το πρωτάθλημα και έχοντας μεγάλη συμβολή. Γι’ αυτό λέμε ότι ο παίκτης θα εγγραφεί στον κατάλογο β’, αλλά μπορεί να δώσει λύσεις ως βασικός. Παίζει ως μεσοαμυντικός κυρίως και κατά συνθήκη ως στόπερ».

«Δυστυχώς δυσκόλεψε το πράγμα όταν διέρρευσε το όνομα του Ιρένε, αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά και τον αποκτήσαμε. Θεωρείται έξυπνη κίνηση γιατί μας βοηθάει να προχωρούμε πιο εύκολα το ρόστερ με τους παίκτες του Α’ Καταλόγου», συνέχισε.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στον Λούκας Σόουζα και στον Ράφαελ Ρόμο χωρίς πολλά-πολλά: «Τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τον Σόουζα. Δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης. Καμιά πρόταση είτε από Κύπρο, είτε από εξωτερικό δεν έχει υποβληθεί στην ΑΕΛ. Για τον Ρόμο δεν έχω να σχολιάσω κάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ