aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντωνίου: «Σοβαρότητα απέναντι σε κάθε αντίπαλο»

Αντωνίου: «Σοβαρότητα απέναντι σε κάθε αντίπαλο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπορεί η ΑΕΛ να είναι πολύ κοντά στην υλοποίηση της εξόδου στην Ευρώπη, όμως υπάρχουν θέματα που πρέπει να βρουν λύση. Προέχει το θέμα του προγραμματισμού καθώς αν τελικά αγωνιστεί στην Ευρώπη, θα ξεκινήσει την προετοιμασία αρχές Ιουνίου, ενώ στις 29 του ίδιου μήνα θα δώσει το πρώτο παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η επίσημη ΑΕΛ, πάντως, διά στόματος του Θεόδωρου Αντωνίου, τονίζει πως τίποτε δεν έχει τελειώσει.

«Πρέπει να δείχνουμε σοβαρότητα απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Εκεί που έλεγαν κάποιοι ότι η ομάδα δεν θα έχει βαθμολογική συγκομιδή στα πλέι οφ, όχι μόνο κέρδισε βαθμούς, αλλά από τη μέρα που προπονητής είναι ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή… Έχουμε μπροστά μας άλλα δύο ντέρμπι και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είπε μιλώντας στη εφημερίδα μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ