aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντωνίου: «Πήραμε συστάσεις και τον περιμένουμε...»

Αντωνίου: «Πήραμε συστάσεις και τον περιμένουμε…»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Για την απόκτηση του Μπλάνκο: «Έχουμε προχωρήσει στην απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, τον οποίο έχουμε επιλέξει ανάμεσα σε άλλους. Έχει να δώσει πάρα πολλά πράγματα και στο υπόλοιπο της χρονιάς, αλλά ευελπιστούμε και στα επόμενα χρόνια. Είναι σε πολύ καλή ηλικία. Είναι 26 ετών και θα δώσει αυτά που ψάχνουμε. Πλέον προχωράμε για να κάνουμε άλλη μια μεταγραφή. Είναι ξεκάθαρο σε ποια θέση ψάχνουμε να ενισχυθούμε. Ήδη ενισχύσαμε τα άκρα της επίθεσης και τις επόμενες μέρες, ευελπιστούμε ότι θα τελεσφορήσουν και θα έχουμε ακόμα ένα ποδοσφαιριστή».

Για το πότε αναμένεται στην Κύπρο ο Μπλάνκο: «Θα είναι σήμερα στην Κύπρο. Θα έρθει με τον Αρουαμπαρένα με τον οποίο έχουν παίξει στο παρελθόν μαζί. Πήραμε τις συστάσεις και από τον Μικέλ».

Αν θα είναι ο Πίτι η δεύτερη προσθήκη: «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Γίνονται κάποιες προσπάθειες και θα δούμε. Ακόμα δεν έχει τελειώσει οριστικά το συγκεκριμένο θέμα. Είμαστε σε περίοδο μεταγραφών και δεν αποκλείεται τίποτα»

Για την ενίσχυση στην επίθεση: «Θέλουμε και περισσότερο πλουραλισμό. Με αυτές τις κινήσεις θα δοθεί η ευκαιρία και στους υπόλοιπους να σκοράρουν με μεγαλύτερη συχνότητα και άνεση».

Αν θα προκύψει και άλλη μεταγραφή: «Είπαμε ότι θα πάμε για 1-2 μεταγραφές. Δεν πιστεύω ότι θα πάμε για άλλες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ