aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντωνίου: Ο «βομβαρδισμός», τα challenge και οι «ανακρίσεις»

Αντωνίου: Ο «βομβαρδισμός», τα challenge και οι «ανακρίσεις»

Μέσω ανάρτησής του στη σελίδα του, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, καλεί τον κόσμο να μείνει σπίτι απευθυνόμενος ιδιαίτερα στη νεολαία. Ακολούθως χαρακτηρίζει όμορφα τα challenge με το χαρτί υγείας και τα τραγούδια στα social media που προσφέρουν σε όλους χαμόγελο και ελπίδα, ενώ αναφέρεται και στις συνεντεύξεις των παικτών της ΑΕΛ που αρχίζουν από σήμερα.

Αναλυτικά:

«✅ Κατ’ αρχήν μένουμε σπίτι  ‼️Δεν βγαίνουμε έξω εκτός και εάν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Απευθύνομαι περισσότερο στη νεολαία που θεωρώ απολύτως φυσιολογικό να τους είναι ακόμα πιο δύσκολο σε σχέση με εμάς να εφαρμόσουν το παραπάνω μέτρο. Σας καταλαβαίνουμε αγαπητά μου κορίτσια και μάγκες μου, αλλά σας παρακαλούμε   να δείξετε δύναμη ψυχής ❤️ μείνετε σπίτι για να σπάσει το συντομότερο αυτή η αλυσίδα ⛓ μεταφοράς του ιού που μπορεί να φέρει δικούς σας και δικούς μας αγαπημένους ανθρώπους σε άσχημες καταστάσεις! Μπορείτε! Μπορούμε!!! 

Τη δεδομένη στιγμή ο κόσμος που είναι στα σπίτια του χρειάζεται αλληλεγγύη και στήριξη σε όλους τους τομείς και πρώτα απ’ όλα στο μυαλό και στις καρδιές του. Είναι κάτι που το νιώσαμε φαντάζομαι όλοι μας τις τελευταίες ημέρες…

Βλέπω ότι γίνονται κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση με ότι μέσα διαθέτει ο καθένας και αξίζουν πολλά μπράβο σε όσους το παλεύουν. Ωραία τα βίντεο με τα challenge με το χαρτί υγείας, αλλά και αυτό με τα τραγούδια! Προσφέρουν σε όλους μας χαμόγελο και ελπίδα, αυτό ακριβώς δηλαδή που χρειαζόμαστε.

Προσωπικά στέλνω μήνυμα προς όλα τα οργανωμένα σύνολα να αξιοποιήσουν όσο μπορούν τα social media και να ξεκινήσουν να είναι “ενεργοί” με τρόπο που θα δίνουν από ελάχιστη ως τεράστια χαρά στον κόσμο που τους ακολουθεί. Θέλουμε και πρέπει να… ξεφεύγουμε όσο αυτό είναι δυνατό από τον βομβαρδισμό που γίνεται στο μυαλό από τις αναπόφευκτες (πλήρως κατανοητό) συνεχείς ειδήσεις περί του ιού.

 Σήμερα αρχίζουν οι συνεντεύξεις της ΑΕΛ.
Ερωτήσεις κατ’ ευθείαν από εσάς τον κόσμο (ΑΕΛίστες, αλλά και ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ επιθυμούν) σε ποδοσφαιριστές τους οποίους ο κόσμος επέλεξε με την ψήφο του.

Οι τρεις κορυφαίοι σε ψήφους Εμαέ, Αβραάμ και Ζντραφκόφσκι θα μιλήσουν για τρεις συνεχόμενες ημέρες και θα απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματά σας.

Η αρχή γίνεται σήμερα Παρασκευή (20/3) με τον Ανδρέα Αβραάμ που θα απαντά από τις 16:00 μέχρι τις 21:00. Αύριο Σάββατο (21/3) το ίδιο ακριβώς θα γίνει με τον Ράιαν Εμαέ και μεθαύριο Κυριακή (22/3) με τον Νταβόρ Ζντραφκόφσκι. Όλα αυτά μέσω του επίσημου Instagram της ΑΕΛ ael_fc_official.

Κάντε όλοι ότι μπορείτε να δώσετε χαμογελά, χαρά, ελπίδα στον κόσμο! Δώστε χαρά στις ψυχές με οποιονδήποτε τρόπο!  ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ