aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντωνίου: «Ο κόσμος είναι το στήριγμα μας»

Αντωνίου: «Ο κόσμος είναι το στήριγμα μας»

Το πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι της ΑΕΛ είναι ευρωπαϊκό και γι’ αυτό στην ομάδα εκτιμούν ότι αποτελεί στοιχείο που θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο στο Τσίρειο την Πέμπτη.

Και ας αρχίζει στις 17:00 (η τιμή έχει οριστεί στα 10 ευρώ). Η ΑΕΛ ποντάρει στην παρουσία των φιλάθλων της και αναμένει πως στη φετινή σεζόν θα έχει τη θερμή υποστήριξή τους. Η νέα αγωνιστική περίοδος κρύβει πολλές προκλήσεις, με πρώτη αυτή της καλής ευρωπαϊκής πορείας. Έπειτα είναι η… συμμετοχή των φίλων της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Χωρίς την ανατολική να σφύζει από «ζωή» δεν πάει πουθενά.

«Ποντάρουμε στον κόσμο, τον θέλουμε στο πλευρό μας. Αυτός είναι το στήριγμά μας. Πάμε καλά στα εισιτήρια διαρκείας, αλλά θέλουμε περισσότερη ανταπόκριση. Η ομάδα κάνει θυσίες και ο κόσμος πρέπει να της σταθεί οικονομικά», δήλωσε στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου και γενικός διευθυντής της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Και πρόσθεσε: «Η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θέλουμε τον κόσμο να έλθει πιο κοντά. Ειδικά στο παιχνίδι της Πέμπτης που είναι και το πρώτο επίσημο της σεζόν, καλό είναι η ανατολική να κιτρινίσει και να στείλει θετικά μηνύματα». Η ιστορία και το παρελθόν έχει διδάξει πως ο κόσμος της ΑΕΛ είναι ο πιο σταθερός της… παίκτης. Από εκεί ξεκινούν όλα και το ίδιο ισχύει άλλη μια σεζόν. Αν η ανταπόκριση του κόσμου είναι στα γνωστά επίπεδα, όλα είναι πιθανά στη μάχη της διάκρισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ