aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντωνίου: «Γιατί να αλλάξει ο στόχος; Μετά από εμάς το πήρε μόνο ο ΑΠΟΕΛ»

Αντωνίου: «Γιατί να αλλάξει ο στόχος; Μετά από εμάς το πήρε μόνο ο ΑΠΟΕΛ»

Ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΛ τόσο για την άνετη νίκη με 5-0 επί του Εθνικού όσο και για τη σοβαρότητα που επέδειξαν στο παιχνίδι. Μιλώντας στη Cytavision ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου σε ερώτηση εάν οι στόχοι της ομάδας διαφοροποιούνται, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας υπενθύμισε πως η ΑΕΛ είναι μόνιμη διεκδικήτρια τίτλων τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Μπήκαμε πολύ σοβαρά από το πρώτο λεπτό και αυτό λέγαμε στους παίκτες κατά τη διάρκεια της βδομάδας. Θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στα τελευταία θετικά αποτελέσματα και νομίζω ότι έπραξαν στο έπακρο αυτό που είπαμε. Είμαστε ικανοποιημένοι, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη, αλλά κυρίως για τη σοβαρότητα που είχαν στον αγώνα.

Αν δεν κάνω λάθος σκόραραν 14 ποδοσφαιριστές μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο κι αυτό δείχνει πόσο καλά διαχειρίζεται ο προπονητής μας το πολύ καλό υλικό που έχει στα χέρια του. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Έγινε σκληρή δουλειά από όλους το Καλοκαίρι και αποδίδει στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό που ο Ντούσαν Κέρκεζ και τα παιδιά κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και χρειάζεται σοβαρότητα από όλους».

Αλλάζει ο στόχος για την ΑΕΛ; «Γιατί να αλλάξει ο στόχος; Έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς ότι η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, πάντα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο είμαστε συνεχώς εκεί. Από το 2012 που πήραμε το πρωτάθλημα είμαστε η μοναδική ομάδα που πανηγυρίσαμε τον τίτλο εκτός από τις υπόλοιπες που το πήρε ο ΑΠΟΕΛ. Πάμε σε τελικούς, κερδίσαμε κύπελλο, Σούπερ Καπ. Είμαστε ζυμωμένοι για τέτοιες πορείες με εξαίρεση 1-2 περιόδους. Έχουμε καλή ομάδα και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Τους σεβόμαστε όλους, αλλά δεν υπάρχει κανένας φόβος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ