aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντωνίου για ταυτοποίηση: «Αυτό το μέτρο είναι… ημίμετρο»

Αντωνίου για ταυτοποίηση: «Αυτό το μέτρο είναι… ημίμετρο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στο θέμα της ταυτοποίησης στοιχείων των φιλάθλων, τα αγωνιστικά νέα και τον στόχο της ΑΕΛ στο αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια.

Για την ταυτοποίηση: «Είναι θλιβερό που δεν θα έχουμε κόσμο στο ντέρμπι, αυτό το μέτρο είναι… ημίμετρο και δυστυχώς απομακρύνει τον κόσμο. Η Αστυνομία δεν κρατάει τα στοιχεία. Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι και να έχει αποτέλεσμα ενάντια στη βία στα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα για να το χαίρεται ο κόσμος. Ελπίζω να βρεθούν λύσεις για να μην φύγει ο κόσμος από τα γήπεδα. Το πιο σημαντικό είναι να βρούμε τρόπος για να διορθώσουμε το λάθος με τη βία στα γήπεδα».

Για τα αγωνιστικά: «Απόντες θα είναι οι Ντόσα Ζούνιορ, Ρεζέντε και ο Σίλβα».

Για τον στόχο της ομάδας: «Ο στόχος μας είναι η νίκη, εξαιτίας της ήττας από την Πάφο υπάρχει μία έξτρα πίεση. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι πανέτοιμοι και μπορούν να αντεπεξέλθουν. Όπως πίεση έχει και ο αντίπαλος. Δεν μας απασχολεί ποιος είναι προπονητής της αντιπάλου, βλέπουμε τη δική μας ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ