aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντωνίου: «Ένα από τα συστατικά της επιτυχίας»

Αντωνίου: «Ένα από τα συστατικά της επιτυχίας»

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Για όλα τα τελευταία νέα της ΑΕΛ μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) o Διευθυντής Ποδοσφαίρου και εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Θεόδωρος Αντωνίου.

Ο Αντωνίου είπε μεταξύ άλλων: «Είναι δεδομένο πως μας αφήνει ικανοποιημένους το σερί της ΑΕΛ. Μελετάμε και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η ομάδα βρίσκεται στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και γενικά είμαστε ικανοποιημένοι. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και είναι ένα από τα συστατικά της επιτυχίας. Αν δεν ήταν ενωμένη η ΑΕΛ, δεν θα είχαμε αυτά τα καλά αποτελέσματα. Υπάρχει πίστη στους παίκτες, στον προπονητή και όλοι δουλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τον προγραμματισμό: «Δεν έχουμε κάνει οποιαδήποτε σκέψη για τα μετεγγραφικά. Υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος μέχρι να ξεκινήσει η μετεγγραφική περίοδος. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι οι παίκτες μας να είναι καλά και μέχρι τότε θα δούμε τι θα κάνουμε. Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου και θα είναι κρίσιμα για την πορεία μας. Ο κόσμος έχει πειστεί για το καλό μας υλικό, αλλά και για το βάθος που έχουμε σαν ομάδα. Στον τελευταίο αγώνα είχαμε 4 Κύπριους παίκτες. Δεν ξέρω αν κάποια άλλη ομάδα έχει την πολυτέλεια να το πράξει αυτό. Το κεφάλαιο προγραμματισμός μπορεί να περιμένει. Έχουμε παίκτες στον πάγκο που θα μπορούσαν να είναι βασικοί».

Για Αρουαμπαρένα: «Eίναι παίκτης-σκόρερ και είναι και ο ίδιος χαρούμενος που κατάφερε να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα. Ο κόσμος το αναγνώρισε. Είναι πολυτέλεια για την ΑΕΛ να έχει έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ