aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντωνίου: «Είμαστε προς το τέλος των μετεγγραφών, άλλες 1-2 στην επίθεση»

Αντωνίου: «Είμαστε προς το τέλος των μετεγγραφών, άλλες 1-2 στην επίθεση»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της ΑΕΛ και τους στόχους για την επόμενη σεζόν μίλησε ο Θεόδωρος Αντωνίου. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των γαλαζοκιτρίνων σε δηλώσεις του στον Super Sport FM αναφέρθηκε στην παραχώρηση του Ράιαν Μαέ στην Φερεντσβάρος, ενώ για την περίπτωση του Στραχίνια Κέρκεζ σημείωσε πως έγινε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού αλλά απορρίφθηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είχαμε στο μυαλό μας τις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση, υπάρχει ένα πλάνο τριετίας όπως είχαμε πει, για να είναι η ομάδα όπως την θέλουμε. Είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο και υπάρχει χρόνος για να γίνουν πάρα πολλά μέχρι τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που θα έχουμε αλλά και το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.  Θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όλες οι ομάδες θα γίνουν πιο δυνατές, το ίδιο και εμείς και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια από εκεί που τελειώσαμε φέτος. Είναι δύσκολο γιατί οι αντίπαλοι μας έχουν τους ίδιους στόχους, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε προσεχτικοί στον προγραμματισμό μας για να πάει εξίσου καλά όπως και πέρσι. Θα κρατήσουμε το 80% των ποδοσφαιριστών μας και προσπαθούμε να πάμε στα σίγουρα.

Για εμάς ήταν δύσκολο να προχωρήσουμε στην πώληση του Μαέ, αφού δεν αγωνιστήκαμε μαζί του στην Ευρώπη, εκεί όπου βλέπουν παίκτες τόσος κόσμος, αλλά ευτυχώς χειριστήκαμε σωστά το θέμα και είναι όλοι ικανοποιημένοι και εμείς και ο ποδοσφαιριστής ο οποίος ήθελε από την αρχή να ακολουθήσει τον δρόμο του αδερφού του. Έγιναν οι κατάλληλοι χειρισμοί από τον πρόεδρο, υπήρξαν αρκετές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Φερεντσβάρος».

Για τον Στραχίνια Κέρκεζ: «Η ΑΕΛ συνήθως αγοράζει μόνο, όταν κάνεις συμβόλαιο με ένα παίκτη για τρία χρόνια είναι λες και κάνεις αγορά, κάναμε επενδύσεις τα τελευταία χρόνια και αρκετές άλλες κινήσεις. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές νεαροί που παρακολουθούνται και οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να φέρει πρόταση, αλλά για να φύγει πρέπει να ικανοποιηθεί η ομάδα. Είχαμε πρόταση για τον Στραχίνια, η οποία δεν ικανοποίησε τη διοίκηση και απορρίφθηκε. Ίσως να επανέλθει η ομάδα ή κάποια άλλη με βελτιωμένες προτάσεις».

Για τον αριθμό των μετεγγραφών που θα γίνουν: «Νομίζω ότι είμαστε προς το τέλος. Άλλες μία δύο κινήσεις με βάρος στην επίθεση».

Για τους στόχους της ομάδας: «Είμαστε η ΑΕΛ, θέλουμε να διεκδικήσουμε τους τίτλους, πιστεύουμε στο πλάνο μας και στην δουλειά που γίνεται στην ομάδα, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και έτσι θα συνεχίσουμε. Πολλοί μπορούν να πουν ότι άλλες ομάδες έχουν το προβάδισμα αλλά αυτό δεν μας απασχολεί και ποτέ μου δεν το σχολίασα αυτό. Μπορεί άλλες ομάδες να είναι φαβορί αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και θέλουμε και του χρόνου να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι ομάδες που κατακτούν τους τίτλους είναι αυτές που παλεύουν με αυτόν τον σκοπό».

Για το ύψος του μπάτζετ: «Θεωρώ με το μπάτζετ που θα υπάρχει η ομάδα θα είναι τόσο δυνατή για να διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν θα είναι εύκολό».

Για την επιστροφή του κόσμου: «Πέρσι ξεκινήσαμε με κόσμο και ξεκινήσαμε πολύ καλά και φαινόταν ότι ο κόσμος θα στήριζε την περσινή μας προσπάθεια. Αναμένουμε τις αποφάσεις και ίσως μέσα στην εβδομάδα ίσως να βγάλουμε ανακοίνωση για τα διαρκείας απλά αναμένουμε την χωρητικότητα που θα ανακοινωθεί, θα κινηθούμε σε χαμηλές τιμές. Καλό θα ήταν η ΚΟΠ να μας βοηθήσει στον αριθμό που θα μπορούν να εισέλθουν το γήπεδο, ακούγεται ότι θα ξεκινήσουμε με το 30%, θεωρούμε θα έπρεπε να είναι πιο ψηλό. Να θυμίσω ότι ο πρόεδρος μας πήρε την απόφαση να μην ταξιδέψουμε εκτός πόλης όταν αποφασιστεί για το ευρωπαϊκό μας παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ