aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντωνίου: «Από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό»

Αντωνίου: «Από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό»

«Μέλι» για την ποιότητα του ρόστερ της ΑΕΛ και το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας έσταξε ο Διευθυντής ποδοσφαίρου των γαλαζοκιτρίνων, μετά την νίκη με 3-1 επί της ΑΕΚ στο Τσίρειο που εκτόξευσε την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είπα και πριν την έναρξη ότι έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά. Δεχθήκαμε, κατάλάθος, από ένα πλάγιο άουτ ένα γκολ. Από εκεί και πέρα δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Σκοράραμε τρία γκολ, χάθηκε το πέναλτι, μπορούσαμε για άλλα 2-3 γκολ. Ακόμα και όταν δεχθήκαμε το γκολ μέσα μας ήμασταν σίγουροι ότι θα κερδίσουμε».

Τι κάνει την ΑΕΛ να ξεχωρίζει; «Η ποιότητα. Υπάρχει πολλή ποιότητα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και είναι σημαντικό. Όλοι από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό είναι κοντά στην ομάδα. Παρόλο που δεν είναι στο γήπεδο νιώθουμε την συμπαράσταση του κόσμου. Μακάρι σε κάποια στιγμή να είναι δυνατό να τους έχουμε κοντά μας. Τους έχουμε ανάγκη».

Η ομάδα είναι πρώτη, πώς περιμένετε τη συνέχεια; «Έχουμε ένα αγώνα λιγότερο με τον ΑΠΟΕΛ τον Φεβρουάριο. Αυτή η ομάδα παίρνει όσα δίνει μέσα στο γήπεδο. Στην αρχή της σεζόν αδικήσαμε τον εαυτό μας σε κάποια παιχνίδια. Σιγά σιγά παίρνουμε αυτά που αξίζουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί σοβαροί είμαστε και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είμαστε μέχρι το τέλος. Ο Ιανουάριος είναι δύσκολος με συνεχόμενα παιχνίδια, όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τα μετεγγραφικά, είπε: «Έχουμε αρκετή ποιότητα, βάθος στον πάγκο. Ότι πρέπει να γίνει θα γίνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε κάτι στην τύχη, αλλά να αντιληφθούμε ότι αυτό το γκρουπ που έχουμε τώρα στα αποδυτήρια είναι πολύ δυνατό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ