aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντοχές κι απαντήσεις, δηλώνοντας… παρών

Αντοχές κι απαντήσεις, δηλώνοντας… παρών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Ξανά μαζί τη Δευτέρα». Αυτό είπε χθες στους ποδοσφαιριστές του ο Σωφρόνης Αυγουστή, αποχαιρετώντας τους από το Κολόσσι. Ο τεχνικός του Απόλλωνα, τους παραχώρησε τετραήμερη άδεια για να πάρουν ανάσες και να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας. Μετά από σειρά δυνατών αγώνων και από τη στιγμή που υπάρχουν και απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, έκρινε πως χρειαζόταν πνευματική και σωματική ανασύνταξη.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται στο -7 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, όμως πιστεύουν πως οι οκτώ αγωνιστικές που απομένουν είναι αρκετές για να διαμορφωθούν νέα βαθμολογικά δεδομένα στη συνέχεια. Από εβδομάδας θα είναι απόλυτα έτοιμος και ο Γκόμες, ενώ θα διαφανούν οι πιθανότητες του Μαγκλίτσα να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Αν τελικά και ο τελευταίος ενσωματωθεί σε φουλ ρυθμό στις προπονήσεις, ο Απόλλων θα πορευτεί με όλο σχεδόν το δυναμικό πανέτοιμο. Εκτός θα είναι μόνο ο Ρομπέρζ που αποβλήθηκε στο ματς με την ΑΕΚ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

O Απόλλων θα μπορούσε να βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση, αν δεν κολλούσε στις τρεις ισοπαλίες το τελευταίο διάστημα, με τον Εθνικό 2-2, την Ανόρθωση 0-0 και την ΑΕΛ 1-1. Κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο με 2-0, όμως οι χαμένοι βαθμοί από τις τρεις ισοπαλίες καθήλωσαν τους κυανόλευκους και τους κράτησαν σε απόσταση  από την πρώτη θέση.

Σημασία έχει πως ο φετινός Απόλλων έχει αντοχές και απαντήσεις σε κάθε δυσκολία που συναντά. Το είδαμε και με την ΑΕΛ με τον τρόπο που αντέδρασε και δεν υπέκυψε, αν και έχανε στις καθυστερήσεις, το διαπιστώσαμε όμως και στο ματς με την ΑΕΚ, που για πολλούς γύρισε ένα χαμένο παιχνίδι στους χρόνους της τρίλεπτης καθυστέρησης. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τον Απόλλωνα περιμένουν δύο παιχνίδια μακριά από το Τσίρειο, πρώτα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και μετά με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ