aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντίθετος ο «Σόφο»! (πεταμένα λεφτά η ταυτοποίηση)

Αντίθετος ο «Σόφο»! (πεταμένα λεφτά η ταυτοποίηση)

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, την ομάδα, την ταυτοποίηση και τους στόχους στη φετινή σεζόν. «Η Πολιτεία προσπάθεια με διάφορους τρόπους να ελέγχει ποιος μπαίνει στο γήπεδο και αυτό είναι λίγο άτοπο, από τη στιγμή πους τα γήπεδα έπρεπε να υπάρχουν κάμερες ασφαλείας. Επειδή η Αστυνομία και το Κράτος, με την έκδοση ταυτοτήτων, μπορεί να κάνει ματ ποιος κάνει άσχημες πράξεις στο γήπεδο Δεν θα αποδώσει αυτό το μέτρο. Εμείς αρχίσαμε την κάρτα φιλάθλου για να παραθέσουμε μία εναλλακτική, να έχουμε τους δικούς φιλάθλους, που αγοράζουν εισιτήριο, περασμένους», ανέφερε αρχικά για το θέμα της ταυτοποίησης.

Και πρόσθεσε: «Τα στοιχεία τα έχουμε μόνο εμείς. Αυτό που προσπαθεί να κάνει το Υπουργείο είναι να σπαταλήσει μόνο λεφτά του Δημοσίου. Και θέλει να πετάξει λεφτά που δεν χρειάζονται. Στην Ελλάδα και στην Ιταλία σταματά η κάρτα φιλάθλου. Τα στοιχεία υπάρχουν στο Κράτος, πρέπει μόνο να μπουν οι κάμερες και να δουλεύουν. Και να δουλεύει το αυτόφωρο στα γήπεδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ