aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντιστοιχεί σε μετεγγραφή ενός πρωτοκλασάτου παίκτη

Αντιστοιχεί σε μετεγγραφή ενός πρωτοκλασάτου παίκτη

Απέναντι στη Λουντογκόρετς, η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο της βαθμό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί να μην ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους Λαρνακείς, αλλά ακόμη και έτσι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό και συνάμα ένα ικανοποιητικό μπόνους από την ΟΥΕΦΑ. Και αυτό γιατί θα μπουν στo ταμείo του συλλόγου 190.000 ευρώ ως μπόνους για την ισοπαλία, ενώ αν ερχόταν η νίκη το ποσό θα ανέβαινε στις 570.000 ευρώ.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς οι 190.000 ευρώ, είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ποσό και εύκολα μπορεί να σκεφτεί οποιοσδήποτε ότι με τέτοιο χρήμα μια μεγάλη ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μια μετεγγραφή πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή. Βέβαια, δεν είναι της ώρας τέτοιες σκέψεις στον Σύλλογο της Λάρνακας, ωστόσο η πιο πάνω αναφορά γίνεται για να αντιληφθεί ο κόσμος τα οικονομικά οφέλη από τους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.  Η ΑΕΚ έχει ήδη εξασφαλισμένα έσοδα 3,5 εκατομμύρια από την έως σήμερα πορεία της και στόχος της είναι να μαζέψει και άλλους βαθμούς και χρήμα ώς το τέλος της τρέχουσας ευρωπαϊκής προσπάθειάς της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ