aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντίο του Μιντίκκη με πικρία, αλλά και ευχαριστίες

Αντίο του Μιντίκκη με πικρία, αλλά και ευχαριστίες

Μέσω των Social Media, ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης αποχαιρετά τη Νέα Σαλαμίνα και κατά κάποιο τρόπο εκφράζει τα παράπονά του, ενώ δηλώνει πως δεν έφυγε λόγω οικονομικού. Ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον Μάκη Παπαϊωάννου, όχι όμως τον προπονητή Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Το μήνυμα του:

«Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στη Νέα Σαλαμίνα, ήρθε η ώρα να κλείσει αυτό το κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ένα σημαντικό κεφάλαιο, το οποίο μου έδωσε την ευκαιρία να πάρω πάρα πολλά και να εξελίξω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είχα την τιμή να καταξιωθώ σε αυτή την ομάδα και να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού, το οποίο τίμησα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα στο μυαλό μου την αποχώρηση μου από τη Νέα Σαλαμίνα τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά κάποιες φορές οι καταστάσεις σε οδηγούν σε αποφάσεις που ούτε καν τις φανταζόσουν. Το μόνο που θέλω να ξεκαθαρίσω, είναι ότι η αποχώρηση μου από την ομάδα, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το οικονομικό.

Ευχαριστώ τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας και όλους τους παράγοντες της, τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μάκη Παπαϊωάννου για την ειλικρίνεια και εντιμότητα του. Άφησα τελευταίο να ευχαριστήσω τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας που ήταν δίπλα μου και με στήριξε σε όλη αυτή τη διαδρομή. Από καρδίας εύχομαι σε όλους κάθε καλό. Καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ