aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αντίο» στην Λέστερ από τον Μαχρέζ!

«Αντίο» στην Λέστερ από τον Μαχρέζ!

Δύσκολη αυτή η περίοδος για τον Κλάουντιο Ρανιέρι. Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες περί συμφωνίας της Τσέλσι με την Λέστερ για την μετακίνηση του Εν’Γκολό Καντέ στο Λονδίνο (μέσα στο Σαββατοκύριακο) έναντι του ποσού των 36.000.000 ευρώ, η εφημερίδα «Guardian» αποκαλύπτει πως την πόρτα της εξόδου από τους πρωταθλητές Αγγλίας ετοιμάζεται να ανοίξει και ο Ριγιάντ Μαχρέζ.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα «ο Μαχρέζ είναι έτοιμος να απορρίψει την πρόταση της Λέστερ για νέο συμβόλαιο αφού ο Αλγερινός επιθετικός έχει αποφασίσει να κυνηγήσει μία νέα πρόκληση μακριά από τους πρωταθλητές της Premier League».

Ο 25χρονος άσος έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 35.000 λιρών και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δεν είναι διατεθειμένος να πει «ναι» στην πρόταση της Λέστερ για συμβόλαιο με 80.000 λίρες αποδοχές την εβδομάδα και επιπλέον έχει ζητήσει από τους εκπροσώπους του να του βρουν νέα ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Το εντυπωσιακό στην περίτπωση του Μαχρέζ είναι πως νωρίς την Παρασκευή ο Ρανιέρι είχε εκφράσει την αισιοδοξία του για παραμονή του παίκτη στο «King Power Stadium», μιλώντας στους δημοσιογράφους στην Αυστρία, όπου πραγματοποιεί την καλοκαιρινή προετοιμασία της η Λέστερ.

«Παραμένει μαζί μας. Δεν είναι ο τύπος του παίκτη που θα πει: “Κόουτς, θέλω να φύγω”. Είναι ευτυχισμένος εδώ». Όσο για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Μαχρέζ αν αρνηθεί την πρόταση της Λέστερ; Το «France Football» σημειώνει πως ο παίκτης θέλει να πάει σε ένα τοπ ευρωπαϊκό κλαμπ, με την Μπαρσελόνα να είναι μεταξύ εκείνων των ομάδων που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ