aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Aντιλαμβάνομαι την απογοήτευση του κόσμου» (Stoiximan MVP... ο Άμπραχαμ Γκιέ)

«Aντιλαμβάνομαι την απογοήτευση του κόσμου» (Stoiximan MVP… ο Άμπραχαμ Γκιέ)

Ο Γκιέ Γκιέ παρέλαβε το έπαθλο του Stoiximan.gr MVP, για το ματς με την Αναγέννηση. Ο Ιβοριανός επιθετικός μίλησε στην κάμερα του Apollon WebTV.

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ήρθε σε μια άσχημη στιγμή. Κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, είχα βοήθεια από όλους και ο στόχος μας είναι να συνεχίσω να σκοράρω γκολ», είπε.

Για το σημερινό ματς με τη Δόξα, επισήμανε: «Πρέπει να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, είναι επικίνδυνο ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βρούμε τη λύση πως θα κερδίσουμε».

Καταλήγοντας, έστειλε το μήνυμα στους οπαδούς του Απόλλωνα: «Αρκετοί είναι απογοητευμένοι από κάποιες εμφανίσεις μας. Εγώ και οι συμπαίκτες μου απολογούμαστε και υποσχόμαστε πως στα επόμενα παιχνίδια θα δώσουμε τα πάντα, σαν να είναι τελικός. Δεν θα τους απογοητεύσουμε ξανά. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να κερδίσεις, μπορεί να χάσεις. Το θέμα είναι όταν χάσεις, να χάσεις με πάθος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ