aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντίδραση των παικτών της Μπαρσελόνα

Αντίδραση των παικτών της Μπαρσελόνα

Το πρωτόκολλο «επιστροφής» που προετοιμάζει η LaLiga για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, προβλέπει την «απομόνωση» κάθε ομάδας σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της μίνι-προετοιμασίας της πριν γυρίσει στους αγώνες.

Η συγκεκριμένη «ιδέα» ωστόσο, δεν άρεσε ούτε στην Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Ισπανίας (AFE), ούτε στους παίκτες της Μπαρσελόνα, που θεωρούν πως αυτό δεν είναι κάτι που μπορούν να «υποστηρίξουν» οι ποδοσφαιριστές, διότι είναι λογικό να έχουν ανησυχίες όντας απομονωμένοι για τόσο καιρό μακριά από τις οικογένειές τους. Προς το παρόν, οι «μπλαουγκράνα» έχουν τη στήριξη της διοίκησης Μπαρτομέου, ο οποίος τόνισε πως θα είναι δίπλα τους σε όποια απόφαση πάρουν.

Παρόλα αυτά, η τελική απόφαση δεν θα παρθεί από τον «οργανισμό» της Μπαρσελόνα, αλλά από τα μέτρα που θα συμφωνηθούν από όλες τις ομάδες και τη LaLiga. Την προσεχή Τετάρτη η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ισπανίας, θα πραγματοποιήσει άλλη μία τηλεδιάσκεψη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ