aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντίδραση για να μείνει ψηλά

Αντίδραση για να μείνει ψηλά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Να δείξει χαρακτήρα, να αντιδράσει και να προχωρήσει. Αυτό θέλει να κάνει η ΑΕΛ, αφήνοντας πίσω το ατυχές αποτέλεσμα με τη Δόξα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη μακρύ δρόμο και στην ομάδα της Λεμεσού δεν θέλουν να σταθούν σε μια απώλεια ή να ψάχνουν γιατί δεν έγινε γκολ το πέναλτι του Σίλβα.

Το απόγευμα έχουν ντέρμπι στο Τσίρειο, με την ΑΕΚ, εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος και εκεί είναι επικεντρωμένη η προσοχή στους γαλαζοκίτρινους. Θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια στην καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στο Μακάρειο. Βέβαια, θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια, καθαρό μυαλό και συγκέντρωση για να μπορέσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Εξακολουθεί να ταλανίζει η αδυναμία στο σκοράρισμα, γιατί με την καλή άμυνα που διαθέτει η ΑΕΛ, εάν είχε και το εύκολο γκολ θα μετρούσε πολύ περισσότερους βαθμούς.

Το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Αν το κερδίσει θα παραμείνει στα ψηλά και θα διατηρήσει τις πιθανότητές της για πλασάρισμα σε μια από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Παράλληλα, στην ΑΕΛ θέλουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο 2017 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα επιδιώξει να παρουσιάσει το κατάλληλο δυνατό σχήμα, που θα βάλει δύσκολα στην αντίπαλο του. Ο Λαφράνς θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, αφού εξέτισε την ποινή του, ενώ δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Μπενίτεθ. Σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα θα υπάρξουν αλλαγές στα άκρα της επίθεσης με τον Αβραάμ και τον Μέσκα να παίρνουν φανέλα βασικού. Το «κλειδί» για να πετύχει σήμερα η ΑΕΛ τον στόχο της, είναι να ελέγξει την μεσαία γραμμή και να αφοπλίσει τους επικίνδυνους επιθετικούς που διαθέτει η ΑΕΚ. Δεν θα είναι μόνο παιχνίδι τακτικής, καθώς θα χρειαστεί μπόλικο τρέξιμο και πάθος για να έχει πιθανότητες η ΑΕΛ να φθάσει στην επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ