aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντίδραση εδώ και τώρα!

Αντίδραση εδώ και τώρα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ώρα να βγουν μπροστά τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές και να αποδείξουν πως, έχουν τις δυνατότητες να ανταποκριθούν στους στόχους του συλλόγου και τις απαιτήσεις του κόσμου. Αυτό απαιτούν οι οπαδοί της ΑΕΛ, που στηρίζουν την ομάδα και αναμένουν να δουν την αντίδραση της στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το αυριανό ματς με την Ομόνοια κρίνεται ως κλειδί για την ΑΕΛ, γιατί σε ενδεχόμενη νίκη, πρώτον, το κλίμα θα βελτιωθεί και δεύτερον, θα μείνει ζωντανή η ομάδα στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, που είναι και ο στόχος της. Έγιναν πολλά λάθη στα δύο τελευταία παιχνίδια με αποτέλεσμα να υποχωρήσει βαθμολογικά, όμως υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος και είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών να αντιστρέψουν τα δεδομένα.

Η ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα δεν βγάζει πάθος και υπεύθυνος για βελτίωση αυτού του σημαντικού στοιχείου είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου. Αυτό που συζητείται από μερίδα του κόσμου της ΑΕΛ, είναι εάν ξέχασε ο Κύπριος προπονητής τις συνήθειες του και το πάθος που μετέδιδε στους ποδοσφαιριστές του από τον πάγκο. Τώρα είναι η ώρα, υποστηρίζουν, να επανέλθει δριμύτερη η ομάδα και να μπει με πιο αποφασιστικό τρόπο στην τελική φάση. Υπάρχουν δώδεκα παιχνίδια που θα καθορίσουν την τύχη της ομάδας.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ έχει μια τελευταία προπόνηση σήμερα πριν καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρουσιάσει αύριο στο ΓΣΠ. Ο Ρόμο εκτός απροόπτου δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα, καθώς του έχουν γίνει συρραφές στα χείλη και τη θέση του θα πάρει ο Κίττος. Θα είναι η πρώτη φορά που ο Κύπριος τερματοφύλακας θα υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΛ. Ο Μιτρέα θα είναι ο παρτενέρ του Λαφράνς στο κέντρο της άμυνας και θα μετακινηθεί ο Σοάρες στη φυσική του θέση, ως ανασταλτικός μέσος. Αμφίβολος είναι ο Σαβάν, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν τόσο ο Σάσι όσο και ο Γεωργιάδης. Δεν έχει τόσο σημασία ποιοι θα αγωνιστούν αλλά πώς θα συμπεριφερθούν αυτοί που θα είναι στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ