aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντί να ασχολούνται με τον Απόλλωνα, έχουν μπελάδες με τον Φαν ντερ Φάαρτ

Αντί να ασχολούνται με τον Απόλλωνα, έχουν μπελάδες με τον Φαν ντερ Φάαρτ

TOY HΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Ως γνωστόν, δεν ταξίδεψε στην Κύπρο για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ. Όπως σημειώνουν ΜΜΕ της Δανίας, το μεγάλο αστέρι των «λύκων» πιθανότατα θα αποχωρήσει από την ομάδα και έχει 14 μέρες για να το πράξει.

Γι’ αυτό «κόπηκε» (ξανά) το αστέρι τους

Αν δεν καταφέρει τελικά η Μίντιλαντ να προχωρήσει στην παραχώρησή του, τότε οι δύο πλευρές ίσως οδηγηθούν σε συναινετικό διαζύγιο. Πάντως, με δηλώσεις του στον Τύπο της Δανίας, ο δικηγόρος του Ολλανδού, Ρόμπερτ Γκίρλινγκς, διαψεύδει ότι ο πελάτης του επιθυμεί την αποχώρησή του: «Ο Ράφαελ είναι παίκτης της Μίντιλαντ και δεν ψάχνει τρόπο να λύσει το συμβόλαιό του. Δεν θέλω να κάνω περαιτέρω σχόλια».

Xωρίς Φαν ντερ Φάαρτ στην Κύπρο (δηλώσεις)

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει πρόσφατα: «Eίμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βρίσκομαι στην ομάδα. Πρέπει όμως να ρωτήσετε άλλους γι’ αυτό και γιατί δεν βρίσκομαι στην ομάδα. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι δίνω το 100% στις προπονήσεις και υπάρχουν κάποιοι καλοί άνθρωποι που προπονούνται εδώ μαζί μου. Περνάμε ευχάριστα και προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου».

Photo: Henning Bagger.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ