aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆντεξε και συνεχίζει να… κοιτάει ψηλά το Λαύριο

Άντεξε και συνεχίζει να… κοιτάει ψηλά το Λαύριο

Επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά, αλλά και η βαθμολογική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, στην αναμέτρηση του Λαυρίου με το Ρέθυμνο.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επικράτησε με 86-78, σημειώνοντας έτσι την 4η νίκη της στην Basket League, μετά από 6 αγωνιστικές, την ίδια ώρα που οι Κρητικοί έχουν μόλις μία νίκη, αυτή επί της ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, με… φόρα από την επιτυχία επί της Ένωσης, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατόρθωσαν να προηγηθούν μετά την ολοκλήρωση του 1ου δεκαλέπτου, με 24-19, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας, με αποτέλεσμα το ματς να εξελιχθεί σε ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και μετέτρεψαν το -5 του 10’ σε +5 πριν οι δύο ομάδες πάνε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, με το Λαύριο να προηγείται με 48-43.

Το… μπρα-ντε-φερ συνεχίστηκε σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια, με τους γηπεδούχους να διατηρούν το πάνω χέρι και να συντηρεί μια μικρή διαφορά, η οποία όμως έφτασε σχεδόν στην μικρότερη δυνατή τιμή της περίπου τρία λεπτά πριν το τέλος, όταν οι φιλοξενο΄θμενοι μείωσαν στο καλάθι (79-77).

Η αντεπίθεσή τους, ωστόσο σταμάτησε κάπου εκεί, με τους παίκτες του Σερέλη να είναι ψύχραιμοι από την γραμμή των βολών και τελικά να φτάνουν στο 86-78.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ