aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆντεξε και πήρε το θρίλερ στο Τελ Αβίβ

Άντεξε και πήρε το θρίλερ στο Τελ Αβίβ

Το 3/3 στην Ευρωλίγκα έκανε απόψε ο Ολυμπιακός που πήρε νίκη-θρίλερ στο Τελ Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 69-68 έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Γιώργο Πρίντεζη (5/9 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 2/4 βολές) που τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους και εκμεταλλευόμενοι την άμυνα τους. Η Μακάμπι είχε τραγικά ποσοστά στα τρίποντα (3/15) και παρότι επιχείρησε να φέρει τούμπα την κατάσταση στο τέταρτο δεκάλεπτο όπου ο Ολυμπιακός δέχθηκε 23 πόντους δεν μπόρεσε στο τέλος να κάνει την ολική ανατροπή.

Το φινάλε του αγώνα ήταν δραματικό, καθώς ο Κόουλ μείωσε στον πόντο (68-69) με 31,4” να απομένουν. Από την επαναφορά της μπάλας μέχρι και να ακουστεί η κόρνα της λήξης οι Πειραιώτες άντεξαν. Ο Ρόμπερτς αν και γλίστρησε, μπόρεσε να πασάρει στον Μάντζαρη. Το τρίποντο όμως που δοκίμασε βρήκε σίδερο. Η Μακάμπι έκανε γρήγορη επίθεση για να προλάβει το χρονόμετρο (4”), όμως ο Κόουλ αστόχησε εκτός χρόνου και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Μακλίν 8, Τολιόπουλος, Παπαπέτρου 4, Αγραβάνης 3 (1), Μιλουτίνοβ 8 (8 ριμπάουντ), Στρέλνιεκς 5 (1), Πρίντεζης 21 (3), Παπανικολάου 7 (9 ριμπάουντ), Μάντζαρης 5 (1), Ρόμπερτς 4, Τόμπσον 4.

Μακάμπι (Σπάχια): Τόμας 2, Ρολ 7 (1), Κέιν 6, Τάιους 6, Ντιμπαρτολομένο 4, Κοέν, Κόουλ 22 (1), Μπόλντεν 7, Παραχούσκι, Ζούσμαν, Τζάκσον 14 (1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ