aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆντεξε η Γουέστ Χαμ στο «Μολινό» και ονειρεύεται Champions League!

Άντεξε η Γουέστ Χαμ στο «Μολινό» και ονειρεύεται Champions League!

Τα εύκολα… δύσκολα πήγε να κάνει η Γουέστ Χαμ κόντρα στη Γουλβς, ωστόσο η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες άντεξε την πίεση των γηπεδούχων στο τέλος και έφυγε με τεράστιο διπλό (2-3) από το «Μολινό».

Αποτέλεσμα που ανέβασε τα «σφυριά» στην τέταρτη θέση της Premier League με 52 πόντους μετά το πέρας 30 αγωνιστικών, αφήνοντας πίσω τους τις Τότεναμ, Τσέλσι και Λίβερπουλ στη μάχη για της τετράδας για το εισιτήριο του Champions League της επόμενης σεζόν. Από την άλλη, οι «λύκοι» παρέμειναν για πέμπτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, και πλέον βρίσκονται στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όπως και στο προηγούμενο ματς με την Άρσεναλ (3-3 εντός), έτσι και απόψε, η Γουέστ Χαμ μπήκε με «σπασμένα φρένα» στην αναμέτρηση, πετυχαίνοντας τρία γκολ πριν καν συμπληρωθεί το 40λεπτο! Συγκεκριμένα, ο Λίνγκαρντ άνοιξε το σκορ με όμορφη ενέργεια μόλις στο 6ο λεπτό, μετά από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Φορνάλς ανενόχλητος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πατρίτσιο. Στο 22′, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στη μείωση του σκορ, η κεφαλιά που επιχείρησε ο Ποντένσε όμως βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 38′, και πάλι από κόντρα επίθεση, οι φιλοξενούμενοι έκαναν τρία τα τέρματά τους, με τον Λίνγκαρντ να περνάει όμορφη κάθετη στον Μπόουεν και εκείνος από αρκετά πλάγια θέση να κάνει το 0-3. Παρά το σοκ, οι «λύκοι» μείωσαν στο 44′ με κεφαλιά του Ντεντόκερ, ύστερα από απίστευτη ενέργεια του Τραορέ, ο οποίος πέρασε τρεις παίκτες της Γουέστ Χαμ προτού βγάλει τη σέντρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τη Γουλβς να είναι εκείνη που είχε τον έλεγχο και κυνηγούσε ένα τέρμα το οποίο θα την έβαζε ξανά στο κόλπο. Το γκολ ήρθε στο 68′, με όμορφο τελείωμα του Σοάρες, ωστόσο παρά την πίεση που άσκησε στα εναπομείναντα λεπτά, η Γουλβς κράτησε το αποτέλεσμα και έφυγε με ένα τεράστιο τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ