aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντετοκούνμπο για το ρεκόρ μισού αιώνα: «Μπορώ να παίξω και καλύτερα»

Αντετοκούνμπο για το ρεκόρ μισού αιώνα: «Μπορώ να παίξω και καλύτερα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 32 πόντους, 18 ριμπάουντ και 10 ασίστ υπέγραψε τη νίκη των Μπακς επί των Σίξερς. Ταυτόχρονα έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν τη σεζόν 1966/66, που άρχισε τα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν με πάνω από 25 πόντους και πάνω από 15 ριμπάουντ μέσο όρο.

«Είναι πολύ κολακευτικό… Θέλω να συνεχίσω να παίζω δυνατά, να εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ, την άμυνα, την επίθεση. Ο κόουτς μού έχει πει τι ζητά από μένα. Μέχρι στιγμής πάω καλά, αλλά μπορώ να παίξω καλύτερα και θέλω να βελτιώνομαι και να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου», δήλωσε μετά τον αγώνα.

Όσο για τη νίκη; «Ξέραμε πως θα είχαμε ανοιχτά σουτ και πως έπρεπε να τα βάλουμε. Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα και στην εξέλιξη του αγώνα τα καταφέραμε», είπε, ενώ εξήρε την απόδοση του Μπρουκ Λόπεζ: «Έκανε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα του Εμπίντ αλλά και στην επίθεση. Ευτυχώς έχουμε ένα μεγάλο κορμί σαν και το δικό του φέτος. Ο Εμπίντ έβαλε 30 πόντους, αλλά δυσκολεύτηκε για να τα καταφέρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ