aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αντεπίθεση» της Ίντερ για Μανωλά

«Αντεπίθεση» της Ίντερ για Μανωλά

Η αντεπίθεση της Ιντερ για τον Κώστα Μανωλά ξεκίνησε. Αυτό υποστηρίζει σήμερα στην ηλεκτρονική της έκδοση η ιταλική αθλητική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, τονίζοντας ότι ήδη έχει γίνει η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Ο Παλότα φαίνεται πρόθυμος να ζητήσει 35 – 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ήδη στην Ρόμα εργάζονται σχετικά με τις λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών. Γίνεται λόγος για πληρωμή τριών ετών με δόσεις, κάτι που μπορεί αν τους βρει όλους σύμφωνους», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Μπορεί όμως στη διαπραγμάτευση να εμπλακεί και ο Κολομβιανός αμυντικός της Ιντερ, Μουρίγιο, που περνάει αρκετό χρόνο στον πάγκο των «νερατζούρι. Ετσι ο Μουρίγιο είναι πιθανό να χάσει τη θέση του στην εθνική ομάδα, γι αυτό έχει αρχίσει να εξετάζει άλλες λύσεις για την επόμενη σεζόν. Η Ρομά, με το ενάμισι πόδι στο Champions League 2017-2018, δεν μπορεί να τον αφήσει αδιάφορο, όμως για τον Κολομβιανό έχουν δείξει ενδιαφέρον Τσέλσι και Σίτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ