aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αντεπίθεση από το Μακάρειο»

«Αντεπίθεση από το Μακάρειο»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το σύνθημα στη Νέα Σαλαμίνα δόθηκε: «αντεπίθεση από το Μακάρειο». Απομένει να υλοποιηθεί με την παρουσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως το αποτέλεσμα. Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη, που θα δώσει βαθμολογική ανάσα στην ομάδα της Αμμοχώστου, που «κόλλησε» στους 6 βαθμούς και στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν πάει άλλο, λένε στη Νέα Σαλαμίνα και έχοντας ως φάρο την παρουσία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο με την Ομόνοια, οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν μετά από πέντε αγωνιστικές τη νίκη, που θα είναι η δεύτερο στο πρωτάθλημα.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μέσα από τις προπονήσεις θέλησε να αλλάξει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του και παράλληλα να τονώσει το ηθικό των παικτών του. Επιδίωξε να κάνει τους ποδοσφαιριστές του να πιστέψουν στις δυνατότητές του και αναμένει ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σημερινού ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Για να ελπίζει στην επιτυχία η Νέα Σαλαμίνα, θα πρέπει να παρουσιάσει βελτίωση, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Τα 6 γκολ υπέρ και τα 22 κατά, προκαλούν θλίψη και θα πρέπει να διαφοροποιηθεί άμεσα το σκηνικό εάν η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Ο Ελλαδίτης προπονητής δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γκράσι και Μιντίκκη αλλά και τον τιμωρημένο με κίτρινες κάρτες Ρόκε. Σε σχηματισμό 4-2-3-1, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να παρουσιαστούν ως εξής στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου σταδίου: ο Βεσελόφσκι κάτω από τα δοκάρια. Την τετράδα στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, θα την αποτελούν οι Βοσκανιάν, Καρό, Κούσουλος και Κορέια.

Τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας διεκδικεί και ο νεαρός Σεργίου. Στη μεσαία γραμμή, οι Νταμαού, Μανογιάν και Σανγκόι έχουν τον πρώτο λόγο. Οι Μπριζίντο και Κυπριανού είναι ο επικρατέστεροι για τα άκρα της επίθεσης και ο Πόλιανετς στην κορυφή. Πιθανότατα ο τελευταίος να προτιμηθεί ως ακραίος, να παίξει ο Μακρίεφ ως κεντρικός επιθετικός, ο Μπριζίντο να παίξει ως χαφ και να μείνει ένας εκ των Νταμαού και Μανογιάν στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ