aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ανταρσία στη Ρεάλ για τις περικοπές»

«Ανταρσία στη Ρεάλ για τις περικοπές»

Στην… αντεπίθεση περνά η Sport. Μετά από τόσες μέρες που εφημερίδες της Μαδρίτης είχαν πρωτοσέλιδο τη ρήξη μεταξύ παικτών και διοίκησης στην Μπαρτσελόνα λόγω των χειρισμών στην υπόθεση των περικοπών, το καταλανικό έντυπο μιλά για ανταρσία προ των πυλών στη Ρεάλ.

Όπως αναφέρει, υπάρχουν ήδη αντιδράσεις στους παίκτες της «βασίλισσας» για τις μειώσεις που γίνονται λόγω της πανδημίας. Μάλιστα για του λόγου το αληθές παρατίθενται και οι δηλώσεις του Τόνι Κρόος, ο οποίος εξέφρασε ήδη τις αντιρρήσεις του για το «ψαλίδι» στα συμβόλαια. «Εγώ είμαι υπέρ του να πληρωθούν οι παίκτες το συμβόλαιό τους στο ακέραιο και με αυτά τα χρήματα να κάνει χρήσιμα πράγματα. Ο καθένας μπορεί να βοηθήσει όπου είναι αναγκαίο και αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί που έχουν ανάγκη», τόνισε ο Γερμανός μέσος.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα και το Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να προχωρήσει σε μειώσεις που θα φτάνουν το 12%. Αντιθέτως, εφόσον υπάρξει οριστική διακοπή στις διοργανώσεις ή σε κάποιες εξ αυτών, όπως για παράδειγμα το πρωτάθλημα, τότε το «ψαλίδι» θα φτάσει το 20%.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ