aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντάμα Τραορέ: Η μεταμόρφωση στον... body-builder της Premier League (pic)

Αντάμα Τραορέ: Η μεταμόρφωση στον… body-builder της Premier League (pic)

Ο σωματότυπος του Αντάμα Τραορέ συναντάται αρκετά σπάνια σε ποδοσφαιριστή και έχει τραβήξει την προσοχή των φιλάθλων, από τη στιγμή που αποτελεί το προσόν του κόντρα στους αντίπαλους αμυντικούς.

Ο Ισπανός με αφρικανικές ρίζες επιθετικός της Γουλβς συγκαταλέγεται στους πιο βελτιωμένους παίκτες τη φετινή σεζόν και προσφέρει πολλά στην ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο με την εκρηκτικότητα, την δύναμη και την ταχύτητα που συνδυάζει στο παιχνίδι του. Για να έχει, όμως, την εικόνα αθλητή body-building σήμερα, εξελίχθηκε τρομερά τα τελευταία χρόνια, με την εμφάνιση του ως παίκτης των Ακαδημιών της Μπάρτσα το 2012 να είναι απόλυτα αντίθετη.

Προς έκπληξη όποιου πιστεύει, όμως, ότι πρόκειται για αποτέλεσμα μετά από αμέτρητα βάρη στο γυμναστήριο ή συμπληρώματα, ο Τραορέ δήλωσε σε συνέντευξη του στην «Marca» ότι δεν έχει κάνει τίποτα από τα δύο, αναφέροντας ότι ο οργανισμός του παίρνει εύκολα μυϊκή μάζα και το μόνο που φρόντισε ήταν να προπονείται συστηματικά με τον πρσοωπικό του γυμναστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ